Foto´s van De Wolfskuil - De Hoeve


Omschrijving van De Wolfskuil - De Hoeve

Woonruimte: m2
Slaapkamers: 8
Badkamers: 5
Slaapplaatsen: 16

De Hoeve is het grote gedeelte van De Jorishoeve, geschikt voor 16 personen. De modern ingerichte ruime woonkamer heeft een open keuken die is voorzien van alle gemakken, zoals 2 vaatwassers. Vanuit de groepsaccommodatie loopt u meteen het bos in. U heeft een eigen terras waar u een kampvuur kunt maken met onze vuurschaal. Ook buiten eten kan met onze Tundragrill of Pizzaoven die u van ons kunt huren.

Ook bij deze accommodatie bevindt zich beneden een slaapkamer met sanitair dat geschikt is voor mindervaliden. De slaapkamers zijn voorzien van 2 boxspringbedden. Voorzieningen: 5 douches, 7 toiletten, 7x2 slaapkamers boven, 1x2 slaapkamer beneden.

Het corona virus zorgt voor een onzekere tijd. Zoek je als gezin/huishouden even een andere plek dan thuis waar je tot rust kan komen met veel natuur om je heen? Nu groepen even niet kunnen komen bij De Wolfskuil kun je al gezin op deze prachtige locatie overnachten. Midden in het bos bij het plaatjes Ommen. Wakker worden door vogelgeluiden, de kinderen lekker ravotten in het bos en samen lekker wandelen of fietsen in de veelzijdige omgeving. Bekijk de site van De Wolfskuil voor de mogelijkheden, met een speciaal gezinstarief uiteraard.

 


Ligging van De Wolfskuil - De Hoeve


De faciliteiten van De Wolfskuil - De Hoeve

Faciliteiten

Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Zelfverzorging
Privé terras

Mindervaliden

4all