Foto´s van De Turfhoeke - Groepsaccommodatie


Omschrijving van De Turfhoeke - Groepsaccommodatie

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: 8
Badkamers: 8
Slaapplaatsen: 20

Uitgebreid samen koken in de royale keuken rijk voorzien van apparatuur en servies om daarna uitgebreid te tafelen aan de grote, eikenhouten Pake Sytze tafel. De mooie bar en ruime bank maken de huiskamer tot heerlijke plek om met zijn allen gezellig te kletsen en te borrelen.

Genieten & Ontspannen

Samen lachen om de herinneringen van vroeger, buiten op het fijne terras 's avonds bij de buitenhaard; erg gezellig! .
Kom heerlijk tot rust in de zeer comfortabele bedden in één van de 8 ruime twee- of driepersoons slaapkamers. Geniet van je eigen slaapkamer met luxe badkamer. Iedereen kan mee; er zijn ook 2 slaapkamers ingericht voor minder validen.

Uniek

Een verblijf bij de Turfhoeke is uniek. Iedere gast bieden we een bijzondere belevenis met nét dat beetje extra: het luxe interieur van Pilat en Pilat, boxspringbedden, wifi in de hele accommodatie, een pan soep of opgemaakte bedden bij aankomst, diverse buitenactiviteiten op ons terrein. De mogelijkheden zijn eindeloos.
De Turfhoeke is ook zeer geschikt voor vergaderingen, trainingen en andere zakelijke bijeenkomsten.

Recreatieve mogelijkheden

De Turfhoeke ligt in de weilanden direct aan de Opsterlandse Compagnonsvaart (Turfroute); een mooi startpunt om te wandelen, fietsen, musea te bezoeken, te vissen of te varen. De Turfhoeke zit op korte afstand van prachtige natuurgebieden, waar je naar hartenlust kunt wandelen fietsen en genieten van alles wat de natuur daar te bieden heeft. Vanuit de accommodatie heb je direct aansluiting op het fietsknooppuntennetwerk.
Maar ook op het terrein is voldoende te beleven: vissen aan de waterkant, kanoën op de vaart ( 5 kano's staan gratis ter beschikking!), springen op de grote trampoline, etc. En wat dacht u van onze verschillende arrangementen die op het terrein mogelijk zijn, zoals palingroken, handboogschieten of wie kan het snelste een katapult bouwen bij Expeditie Robinson. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Ligging van De Turfhoeke - Groepsaccommodatie


Zoover score van De Turfhoeke - Groepsaccommodatie

De omgeving

De Turfhoeke is landelijk gelegen, zo’n 2,5 kilometer buiten het bloeiende dorp Gorredijk, in de Zuidoosthoek van Friesland genaamd De Friese Wouden. Een uniek landschap van weiland en water, maar ook van veenontginningen, heidegebieden, bossen en beken. De Turfhoeke is een mooi startpunt als je houdt van wandelen, fietsen, vissen of varen.

De Friese Wouden     

De Friese Wouden: Land van natuurlijk ritme

De Friese Wouden is een regio waar je nog echt van het leven kan genieten, waar je veel kan ondernemen en beleven, onverwachte ontmoetingen kan hebben,
inspiratie kan opdoen, onthaasten en weldadig kan verblijven in een groene een duurzame omgeving.

Een regio waar je kan ondervinden dat niet het vele goed is, maar het goede veel.
Waar je geprikkeld wordt om de zintuigen open te stellen en het eigen karakter - de authenticiteit - van de streek te ontdekken;  
al wandelend, fietsend, varend, sportend of onthaastend.

Fryslân is meer dan alleen meren, terpen, dijken en de Elfsteden, het is óók een gebied van veenontginningen, heidegebieden, bossen en beken. Samen vormen die het unieke landschap van de Friese Wouden.

Vanuit de Friese Wouden is heel Noord Nederland dichtbij.  

Verblijven in een rustig gebied om vanaf deze plek 3 nationale parken en 2 nationale landschappen te ontdekken.
Binnen een uur rijden stap je op de boot naar een Waddeneiland, en met de boot kun je vanaf Duitsland,  via Drenthe naar de Friese Wouden varen. Wil je nog verder? dan vaar je door naar de Friese Meren, het Lauwersmeer of de Weerribben.  

Ook Culturele Hoofdstad Leeuwarden is door snelwegen in een half uur bereikbaar. Een dagje naar het Groninger museum, zeehondencentrum Pieterburen, Wildlands Adventure Zoo in Emmen, of winkelcentrum Assen? Nooit langer dan een uur onderweg! Zelfs Amsterdam is binnen 1,5 uur bereikbaar.


De faciliteiten van De Turfhoeke - Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Eigen bar / eigen drank voorziening
Indoor activiteiten
Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Speeltuin
Zelfverzorging
Privé terras
Vergaderruimtes / subruimtes

Mindervaliden

4all