Foto´s van De Heidebloem - De Heideheuvel


Omschrijving van De Heidebloem - De Heideheuvel

Woonruimte: 100 m2
Slaapkamers: 8
Badkamers: 6
Slaapplaatsen: 30

De Heideheuvel is een luxe accommodatie die de mogelijkheid biedt tot het verblijf van 30 personen. Er zijn 7 slaapkamers van 4 personen en 1 slaapkamer voor 2 personen welke ook geschikt is voor mindervalide gasten. Alle kamers zijn voorzien van een vaste wastafel.

Er is een goed uitgeruste keuken met een 6-pits gasstel, grote koelkast, diepvries, afwasmachine, oven en diverse andere keukenapparaten.

De Heideheuvel beschikt over een knusse huiskamer met voldoende zitgelegenheid. U heeft de beschikking over Wifi, Flatscreen, DVD, CD, audio. Het geheel is ruim en luxe van aard.

Er zijn twee badkamers (dames en heren) met ieder drie douches en vier wastafels. Totaal zijn er vijf toiletten.

Daarnaast is er een aparte badkamer voor mindervalide gasten. De Heideheuvel is gelijkvloers en voorzien van plavuizen met vloerverwarming.
Verder heeft de Heideheuvel een eigen terras met terrasmeubilair.

Uiteraard is het gebruik van onze faciliteiten voor gasten van de accommodatie geheel gratis.

Het corona virus zorgt voor een onzekere tijd. Zoek je als gezin/huishouden even een andere plek dan thuis waar je tot rust kunt komen?  Dit is mogelijk bij de Heidebloem. Neem voor meer informatie en de tarieven rechtstreeks contact op met de accommodatie via heidebloem@stergroep.nl of 0486-477750.


Ligging van De Heidebloem - De Heideheuvel