Foto´s van Vergaderen in De Buitenhorst


Omschrijving van Vergaderen in De Buitenhorst

Woonruimte: m2
Slaapkamers: N.V.T
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: N.V.T

Vergaderen in De Buitenhorst!
Vergaderen in overvolle, sfeerloze snelweghotels. Het is weinig inspirerend. U denkt: het hoort er nu eenmaal bij. Maar het kan ook anders. De Buitenhorst biedt de perfecte omgeving om weg van alle stress en tijdsdruk een vergadering of één of meerdaagse trainingen te organiseren en te proeven aan het Brabantse platteland.
De Buitenhorst beschikt over meerdere unieke (vergader)ruimtes die los of in combinatie gebruikt kunnen worden. Er zijn tal van mogelijkheden en in overleg kunt u gebruik maken van meerdere inspirerende (sub) ruimtes. U heeft altijd het alleen gebruik van de ruimte zodat u niet gestoord wordt door andere groepen.
Het gebruik van audiovisuele middelen en draadloos internet is inbegrepen.
Afhankelijk van de zaalopstelling ontvangen we groepen van 9  tot 80 personen.
 
We verzorgen volledige vergaderarrangementen inclusief koffie/thee, ontbijt, lunch en 3 gangendiner. Maar in overleg kan een vergaderarrangement op maat worden samengesteld.
Het is ook mogelijk om zelf voor de maaltijden te zorgen en bijvoorbeeld te koken in een van de beschikbare keukens.
Neem contact met ons op zodat wij voor u een uniek (vergader) arrangement op maat kunnen samen stellen. Wij helpen u graag op weg!
Door de centrale ligging in de driehoek Eindhoven - Den Bosch - Nijmegen is De Buitenhorst makkelijk bereikbaar via de A50 en A59. Op ons eigen terrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden aanwezig (50).


Ligging van Vergaderen in De Buitenhorst