Foto´s van Landgoed de Biestheuvel - Sportief 2-daags personeelsuitje


Omschrijving van Landgoed de Biestheuvel - Sportief 2-daags personeelsuitje

Woonruimte: m2
Slaapkamers: N.V.T
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: N.V.T

Wilt u uw collega’s uitdagen voor een sportief 2-daags arrangement? 
 

Dan is Landgoed de Biestheuvel een geschikte locatie om wat uitdaging op te zoeken! Voor een stukje teambuilding, bouwen aan een betere samenwerking en ontspanning.
  

Geniet van de sfeervolle en comfortabele groepsaccommodaties en ga de strijd aan met elkaar en met de elementen; kracht, snelheid, samenwerking en intelligentie tijdens Expeditie Jones.
We nemen u mee terug in de tijd, naar het jaar 1460. De tijd van de grote ontdekkingsreizigers. U treedt in de voetsporen van Bevelvoerder Jones. Hij was heer én meester van velen en ontdekte eilanden in de nieuwe wereld. Zijn avonturen vormen de maatstaf voor de verschillende proeven die worden uitgevoerd door alle deelnemers.
Ieder team legt 6 proeven af, bij elke goed afgelegde proef zijn amuletten te verdienen, in de vorm van een houten schijf. Deze schijven kunnen worden ingezet tijdens het eindspel.

Het arrangement bestaat uit:

Dag 1

  • Aankomst op het Landgoed vanaf 13:00 uur
  • Ontvangst met lunch
  • In de avond wordt een drie-gangen-diner bezorgd in uw accommodatie

Dag 2

  • Ontbijt & lunchpakketje
  • Expeditie Jones (tijdsduur 2,5 uur)

De prijs voor dit 2 daags arrangement is al mogelijk vanaf € 99,00 per persoon (minimaal 20 personen) in een midweek in het laagseizoen (november tot en met maart).
Doordat we diverse accommodaties van verschillende grootte en prijsklasse hebben, kan de prijs per persoon variëren. Informeer naar de juiste prijs voor uw verblijf.

Natuurlijk ontvangen wij u graag voor een geheel vrijblijvende rondleiding op ons Landgoed.! U kunt ook meteen contact met ons opnemen via telefoonnummer (0497) 59 12 57 of kijk op de website www.biestheuvel.nl


Ligging van Landgoed de Biestheuvel - Sportief 2-daags personeelsuitje