Foto´s van De Strandhoeve - Een heerlijk verblijf!


Omschrijving van De Strandhoeve - Een heerlijk verblijf!

Woonruimte: m2
Slaapkamers: N.V.T
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: N.V.T

Onze groepsaccommodatie OudLand is één van de twee afsplitsingen van de groepsaccommodatie SuyderZee. OudLand is gelegen op het voormalige Zuiderzeestrand en is geschikt voor groepen van 10 tot 33 personen. In deze moderne en sfeervolle accommodatie bent u van alle gemakken voorzien. Deze accommodatie beschikt over 9 twee tot vijfpersoonskamers met elk een eigen badkamer.
 
Eenmaal op locatie staat er een overheerlijk Boeren-lunch buffet voor u klaar om de dag mee te starten, daarna zult u beginnen met de eerste activiteit.
Dankzij ons brede assortiment aan activiteiten is er voor ieder wat wils, actief en recreatief.
Zo  hebben we voor de volwassenen een groot terrein van 5000m2 voor een actief potje paintball, waar een goede samenwerking ervoor zal zorgen dat u de tegenstander zult verslaan! In de hitte van de strijd speelt u verschillende spelvormen passend bij uw groep.
Doet u het liever wat rustiger aan en houdt u wel van een beetje bling bling dan is de workshop sieraden maken iets voor u! Maak kennis met de verschillende technieken om de door u gekozen kralen te verwerken tot een prachtige ketting, armband of een set oorbellen.
 
Na de activiteiten zult u vast honger hebben en ook daar is De Strandhoeve op voorbereid.
Met ons heerlijke Barbecue van het Huis zal de honger worden gestild. Het eten is op en het is tijd voor een borrel, met onze bierproeverij geniet u met al uw zintuigen van mooie bieren.
Alle bieren in de proeverij worden vergezeld met een heerlijk passend hapje uit onze keuken. Van lekkere vleeshapjes tot een frisse salade.
 
De volgende ochtend is het genieten met het uitgebreide ontbijt van De Strandhoeve.


Ligging van De Strandhoeve - Een heerlijk verblijf!