Foto´s van De Strandhoeve - Hollands genieten!


Omschrijving van De Strandhoeve - Hollands genieten!

Woonruimte: m2
Slaapkamers: N.V.T
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: N.V.T

Onze groepsaccommodatie SuyderZee is een luxe, vijf sterren groepsaccommodatie. SuyderZee is gelegen op het voormalige Zuiderzeestrand en is geschikt voor groepen van 10 tot 56 personen. In deze moderne en sfeervolle accommodatie bent u van alle gemakken voorzien. Deze accommodatie beschikt over 15 twee tot vijfpersoonskamers met elk een eigen badkamer.
 
Als er is ingecheckt in de accommodatie, kan de dag beginnen. Onze chef-kok heeft een Boeren-lunch buffet voor u  klaargemaakt. Na de lunch starten we met de eerste activiteit. Een dorpsrondvaart waarbij u onder begeleiding door de historische dorpskern van Giethoorn vaart. De grachten, de karakteristieke boogbruggetjes en rietgedekte boerderijen geven Giethoorn een schilderachtig uiterlijk. Na het varen wordt u ontvangen op De Strandhoeve met een heerlijk warm & koud buffet waarbij u kunt kiezen uit een breed scala van smakelijke mogelijkheden. 
 
Heeft u nog energie over? Ik Hou van Holland is de juiste keuze! In dit avondvullende programma bent u zelf deelnemer van deze quiz! Begeleid door onze eigen Quizmaster doorloopt u in teams de diverse rondes van dit spel. Natuurlijk sluiten we het programma met de spetterende finale met 'Het Rad'!
Na de gezellige en actieve dag kunt u nog lekker napraten bij de accommodatie. Als de ochtend weer begint is het genieten op het terras terwijl de kinderen lekker spelen op het aangelegen speelveld. Ondertussen zal het (h)eerlijke ontbijt met verse producten uit eigen streek voor u worden klaargemaakt.
 
 

Ligging van De Strandhoeve - Hollands genieten!