Foto´s van De Eikenhorst - De Eikenhorst


Omschrijving van De Eikenhorst - De Eikenhorst

Woonruimte: 150 m2
Slaapkamers: 10
Badkamers: 6
Slaapplaatsen: 30

Welkom bij landhuis ‘De Eikenhorst'! 

De natuurgebieden rond Steenwijk zijn ideaal voor fiets – en wandeltochten. En uiteraard raden wij u een boottocht door Giethoorn of De Weerribben zeer bij u aan. Een perfecte locatie voor een familieweekend , heerlijk verblijven in een groene omgeving…..
 
 “De Eikenhorst” is een zeer ruim vakantiehuis ( totale oppervlakte is 450 m2) voor groepen van 10 – 30 personen. Deze riante bungalow ligt op 2 ha. grond, waarvan ruim 1 ha. eigen (speel)bos. Aan de zonzijde heeft “De Eikenhorst” een ruim en zonnig terras en een groot grasveld. Voor de kinderen is er een klimrek, schommel, zandbak en air-trampoline en niet te vergeten een tafeltennistafel.
“De Eikenhorst” heeft een zeer ruime woonkamer van 100m2. In het eetgedeelte staan 7 tafels met in totaal 30 stoelen. Als u T.V. wilt kijken of lekker rond de openhaard wilt zitten kan dat op één van de banken die in de zithoek staan. Daarnaast is er een grote serre waar u met gemak met 30 mensen kunt koffie drinken, borrelen of een spelletje kunt doen.
De Eikenhorst is luxe ingericht en is tevens aangepast voor rolstoelgebruikers.

De natuurgebieden rond Steenwijk zijn ideaal voor fiets – en wandeltochten. En uiteraard raden wij u een boottocht door Giethoorn of De Weerribben zeer bij u aan. Een perfecte locatie voor een familieweekend , heerlijk verblijven in een groene omgeving…..

“De Eikenhorst” is een ruim vakantiehuis ( 400 m2) voor groepen van 15 - 30 personen. Dit landhuis ligt op 2 ha. grond, waarvan ruim 1 ha. eigen bos. Aan de zonzijde heeft “De Eikenhorst” een ruim en zonnig terras en een groot grasveld. Voor de kinderen is er een klimrek, schommel, zandbak en air trampoline en niet te vergeten een tafeltennistafel.

“De Eikenhorst” heeft een zeer ruime woonkamer van 130 m2. In het eetgedeelte is ingericht voor 30 personen. Als u T.V. wilt kijken of lekker rond de openhaard wilt zitten kan dat op één van de banken die in de zithoek staan. Daarnaast is er een grote serre waar u met gemak met 30 mensen kunt koffie drinken, borrelen of een spelletje kunt doen.

Aansluitend aan de woonkamer en aan de serre ligt een ruim en zonnig terras.

De ruime keuken van “De Eikenhorst” is van alle gemakken voorzien. Koffiemachine, afwasmachine, oven en magnetron en uiteraard voldoende servies en bestek e.d. In de keuken staat een koel- vrieskast. In een aparte ruimte staat een wasmachine, droogtrommel en nog een koelkast voor extra koelruimte.

"De Eikenhorst" heeft 10 slaapkamers. Er zijn 2, 3 en 4 persoons kamers.

Sanitaire voorzieningen
In totaal zijn er 6 badkamers. Drie ervan zijn op de grote 4 persoons-slaapkamers. De andere drie badkamers zijn op de gang. In één badkamer is een ligbad aanwezig. Drie badkamers zijn aangepast voor rolstoelgebruikers.

Wifi verbinding
In "De Eikenhorst" is een gratis draadloze internetverbinding.

Het corona virus zorgt voor een onzekere tijd. Zoek je als gezin/huishouden even een andere plek dan thuis waar je tot rust kunt komen?  Dit is mogelijk bij de Eikenhorst. Neem voor meer informatie en de tarieven rechtstreeks contact op met de accommodatie via eikenhorst@stergroep.nl of 0486-477740.


Ligging van De Eikenhorst - De Eikenhorst