Foto´s van 't Keampke - De Eik


Omschrijving van 't Keampke - De Eik

Woonruimte: m2
Slaapkamers: 8
Badkamers: 8
Slaapplaatsen: 20

Ouderwets genieten! Groepsaccommodatie De De Eik is gebouwd in de Twentse boerderijstijl, maar wel met de luxe en het comfort van deze tijd. Slaapkamers met eigen sanitair, een zeer complete keuken en heel veel ruimte om het huis maken het een fijne plek om te verblijven.

Een heerlijk verblijf voor groepen vanaf 8 personen. De accommodatie is heel vrij gelegen achter op het terrein van 't Keampke. U beschikt over een zeer complete keuken die van alle gemakken is voorzien. Er zijn 8 ruime slaapkamers met eigen badkamer. En er is nog een extra bedstee, alleen met iets meer luxe dan vroeger. Vanuit de woonkamer leiden de tuindeuren u naar het terras aan de zuidkant. Ook is er aan de woonkamer een kleine overkapping waar u ondermeer kunt barbecuen. 

  • Mooie vrije ligging
  • 8 slaapkamers met eigen sanitair
  • 4 slaapkamers op de begane grond
  • karakteristieke Twentse stijl

De benedenverdieping is aangepast voor mensen met een functiebeperking en er zijn hiervoor veel extra voorzieningen.   

Het corona virus zorgt voor een onzekere tijd. Zoek je als gezin even een andere plek dan thuis waar je tot rust kunt komen? Dit is mogelijk bij 't Keampke. Neem voor meer informatie en de tarieven rechtstreeks contact op met de accommodatie via keampke@stergroep.nl of 0486-477741.                


Ligging van 't Keampke - De Eik


Zoover score van 't Keampke - De Eik

Uitgestrekte natuurgebieden nodigen u uit. Noordoost-Twente is een stukje Nederland dat nog lang niet iedereen kent. Vanuit 't Keampke kunt u ontdekken hoe onweerstaanbaar mooi het Twentse land is. Het toeristische dorpje De Lutte met z'n gezellige terrasjes ligt op loopafstand.