Foto´s van Landgoed 't Borghuis - De Regenboog


Omschrijving van Landgoed 't Borghuis - De Regenboog

Woonruimte: m2
Slaapkamers: 8
Badkamers: 2
Slaapplaatsen: 16

Een vakantiehuis inclusief eigen Finse Kota

De Finse Kota is een oergezellig buitenhuis. Zelf houtvuurtjes stoken in de kota.
Samen met uw familie of vrienden een heerlijk weekend of weekje doorbrengen in de gezellige kota. Kortom: gezelligheid ten top!

Ruime woonkamer en keuken

De bungalows zijn uitgerust met een ruime woonkamer. Hier kunt u gezellig met een groep vrienden bij elkaar zitten. De woonkamer beschikt over een grote flatscreen tv met dvd-speler.

Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar het terras. Het terras is voorzien van tuinmeubelen. Vanaf het ruime terras heeft u een prachtig uitzicht over de tuin.

Deze vakantiehuizen beschikken beide over een keuken voorzien van apparatuur, zoals een vaatwasser, combi magnetron, koel-vriescombinatie, koffiezetapparaat etc.

 

Modern ingerichte slaapkamers en ruime badkamer

Met zijn 8 tweepersoonskamers verdeeld over twee vakantiehuizen is deze accommodatie uitermate geschikt voor groepen tot 16 personen.

Er is een ruime badkamer in elk vakantiehuis aanwezig. Vier slaapkamers zijn voorzien van een eigen wastafel. Dit maakt de sanitaire voorziening compleet.

Beide vakantiehuizen beschikken zowel boven als beneden over een toilet. Kortom u bent van alle gemakken voorzien…

Het corona virus zorgt voor een onzekere tijd. Zoek je als gezin even een andere plek dan thuis waar je tot rust kunt komen? Dit is mogelijk bij Landgoed 't Borghuis. Neem voor meer informatie en de tarieven rechtstreeks contact op met de accommodatie via borghuis@stergroep.nl of 0486-477739.


Ligging van Landgoed 't Borghuis - De Regenboog