0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Zomeren op Nieuw Allardsoog

De zomer is altijd heerlijk op Nieuw Allardsoog. Op het lommerrijke terrein is het heerlijk luieren, maar er is ook een sportveld en klauterbos. Lekker wandelen op de hei of fietsen in de prachtige omgeving en genieten van elkaars gezelschap.

Meer informatie

Ontdek deze zomer al het spannends dat Noord-Limburg te bieden heeft!

Van een avontuurlijk bezoek aan de dieren in Zooparc Overloon, tot aan achtbaanritjes in Attractiepark Toverland. En van cultuursnuiven in het Museum tot aan diverse activiteitenboerderijen.

Meer informatie

Lekker coronaproof weg in eigen land met familie of vrienden?

Dat is mogelijk bij de Bongerd, gelegen in de Achterhoek

Meer informatie

Vrijstaande vakantiehuizen op een klein vakantiedomeintje

"Als je wakker wordt hoor je de vogeltjes."

Hoe fijn om in deze tijd de ruimte te hebben in en om het huis. Kom op vakantie bij ‘t Keampke met 2 of 3 gezinnen of neem gezellig oma en opa mee.

Meer informatie

Rust en ruimte in een bosrijk vakantiehuis

Een plek waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Waar de omgeving zo mooi is dat het haast niet uit maakt waar je heen gaat. Een plek waar je vakantiehuis alle rust en ruimte biedt waar je behoefte aan hebt. Het bos heb je als achtertuin. Een heerlijke uitvalbasis voor een mooie vakantie in eigen land.

Meer informatie

Veilig eropuit in de Achterhoek

Groepshotel de Tienhoeve heeft in de maanden juni, juli en augustus nog diverse periodes beschikbaar om toch nog even eropuit te gaan. Vanwege annuleringen van grote groepen, biedt zich nu de kans aan om met kleinere groepen (vanaf 20 personen) bij de Tienhoeve te verblijven.

Meer informatie

Wat denk je dat hier suddert?

Heerlijk rond het kampvuur. Dat kan bij Villa Schoolthoff zowel letterlijk als figuurlijk. In figuurlijke zin is het altijd heerlijk gezellig om met z’n allen te kletsen of te zingen rondom het kampvuur. De verhalen en liedjes komen als vanzelf. Extra heerlijk wordt het letterlijk als je iets lekkers laat sudderen in de ‘kokkepot’.

Meer informatie