0900-2025094

Locaties voor teambuilding 

In de loop der jaren zijn uw bedrijfsactiviteiten ontzettend uitgebreid, iedereen heeft het druk en de tijd ontbreekt om eens echt goed te kunnen brainstormen. Herkent u dit? Dan is het tijd om tijd te investeren in uw team! Kies voor een teambuilding locatie van SterGroep. Wij verzorgen u en uw personeel een uitje waar u het hele jaar naar uitkijkt!  

HET ALLERBESTE VOOR UW TEAMBUILDINGSACTIVITEIT

Uiteraard bent u opzoek naar een locaties waar u ongehindert kunt werken aan succes. U bent bij SterGroep van harte welkom om met een grote of kleine groep te werken aan uw teambuilding. Of u nu een lunch, bijeenkomst of een personeelsfeest organiseert. Bij SterGroep vindt u de perfecte locatie!

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

De teambuilding locaties van SterGroep zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Van vergaderruimtes met beamers en beeldschermen tot luxe horecagelegenheden.  En uiteraard hoeft u na een lange dag van teambuilding niet de auto in te stappen om naar huis te rijden, want al uw personeel kan overnachten in onze luxe locatie.  

ACCOMMODATIES VOOR TEAMBUILDING

SterGroep biedt een aantal accommodaties aan waar u welkom bent om gebruik van te maken. Onze locaties kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brainstormen, presentaties of teambuildingsactiviteiten. De verschillende SterGroep locaties zijn al geschikt voor kleine teams van slechts een paar medewerkers, maar ook grotere groepen zijn bij SterGroep van harte welkom!