0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Vakantie Meerlo kijkt vooruit!

Alhoewel de nieuwe maatregelen ons allemaal zwaar vallen, biedt een steeds verder ontwikkeld vaccin hoop voor komend jaar.

Eindelijk weer eens een lekker weekendje weg met vrienden of met de familie weer heerlijk genieten van een welverdiende vakantie. Wij kijken er in ieder geval al naar uit om jullie komend jaar weer te mogen ontvangen!

Boek nu alvast jouw verblijf voor 2021! Wie vóór 1 januari boekt, doet dit nog voor de prijzen van 2020. Wij vertellen jou graag over de mogelijkheden via: 0031-6-53116390.

Genoeg buitenactiviteiten in de Limburgse natuur
Je kunt bij ons heerlijk buiten vertoeven, er zijn vele mooie wandel- en fietsgebieden in de omgeving. Ontdek bijvoorbeeld natuurgebied De Oude Maasarm, het Nationaal park Maasduinen of De Schadijkse Bossen. In de omgeving zijn veel musea en attractieparken te vinden. Ook bieden onze accommodaties mogelijkheden voor een gezamenlijke barbecue of andere leuke groepsactiviteiten.

Een prachtige groepsaccommodatie voor iedereen
Wil je, zodra het allemaal weer kan, erop uit met je vriendengroep of familie? Dan zijn de bijzondere groepsaccommodaties van Vakantie Meerlo geschikt voor jullie! Voor zowel jong en oud, rustzoekers en actievelingen, grote groepen en kleine gezelschappen is Vakantie Meerlo dé plek om te overnachten met jouw groep. Wij bieden verblijf voor groepen van 7 tot 53 personen. De bijzondere groepsaccommodaties dateren uit de 16e en 17e eeuw. Vanbuiten karakteristiek en sfeervol, van binnen geheel gerenoveerd en aangepast aan de luxe van deze tijd. Naast de luxe groepsaccommodaties bieden wij ook stoere tenten en hutten: er is altijd een geschikt verblijf te vinden!

Boek nu alvast jouw verblijf voor 2021! Wie vóór 1 januari boekt, doet dit nog voor de prijzen van 2020.

Over Vakantie Meerlo
Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Ga je op stap met jouw familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers, Stoere Hutten en Stoere Tenten. Wij maken jouw verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het natuurgebied “De Oude Maasarm”: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.

Vakantie Meerlo - De Schuur (22 per..

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen25
Toon deze groepsaccommodatie

Hotel Vakantie Meerlo

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuidenOntdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vakant..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen37
Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo - Het Herenhuis

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Internet / Wifi
Zelfverzorging
4all
Slaapkamers: Slaapkamers4
Badkamers: Badkamers3
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie