0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

LUXE, RUST EN RUIMTE… VAKANTIE MEERLO

De eeuwenoude karakteristieke panden van Vakantie Meerlo liggen aan het centrum van het kleine dorpje Meerlo en aan de rand van het natuurgebied de Oude Maasarm. Noord-Limburg is een streek met vele musea, bezienswaardigheden, activiteiten en talloze fiets- en wandelroutes door de gemoedelijke dorpjes, langs de Maas en door mooie natuurgebieden en –parken.

Het groepsverblijf Het Herenhuis (8p) en ’t Kasteelke (7p) bieden samen een comfortabele en stijlvol ingerichte ruimte aan 15 gasten en kunnen ook afzonderlijk gehuurd worden. Het Herenhuis is voorzien van een volldige ingerichte keuken voor 16 personen. Beide accommodatie zijn voorzien van ruime zitkamers. Een perfecte groepsaccommodatie dus voor uw familiefeest, familiereünie, vriendenweekend, groepsvakantie, bedrijfsvergadering, personeelsuitje of verblijf met een sportgroep. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een volledig verzorgd arrangement of hotelservice op maat! Uw gastheer en gastvrouw informeren u graag over de mogelijkheden.

Luxe, rust en ruimte… bij Vakantie Meerlo.

Vakantie Meerlo - Groepsaccommodati..

Meerlo, Limburg


Het groepshotel / groepsverblijf De Schuur (22p), Het Herenhuis (8p) en 't Kasteelke (7p) bieden samen een comfortabele en stijlvo..


Aangepast sanitair
Fietsverhuur
Sauna
Tillift
Slaapkamers14 Badkamers0 Slaapplaatsen37
Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo - Het Herenhuis (8 ..

Meerlo, Limburg


Het Herenhuis van Vakantie Meerlo dateert van 1771 en ligt aan het centrum van het kleine dorpje Meerlo aan de rand van het natuur..


Aangepast sanitair
Fietsverhuur
Nabij openbaar vervoer
Nabij stad/dorp (< 3km)
Zelfverzorging mogelijk
Slaapkamers3 Badkamers0 Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie