Sterk in Groepsaccommodaties

Van zakelijk vergaderen en overnachten naar afschakelen in de natuur


Ontdek de vele mogelijkheden die Vakantie Meerlo te bieden heeft voor jouw zakelijke bezoek, op een steenworp afstand van het prachtige nieuwe Maaspark Ooijen-Wanssum!

Vlakbij het nieuwe Maaspark Ooijen-Wanssum
In de omgeving van Vakantie Meerlo zijn diverse prachtige natuurrijke gebieden te vinden. Schakel even helemaal af na jouw zakelijke werkzaamheden, of ga voor een verfrissend overleg in de buitenlucht. Zo zijn er vele prachtige wandelroutes te vinden in het nieuwe Maaspark Ooijen-Wanssum, wat op nog geen 100 meter afstand ligt van Vakantie Meerlo.

Het nieuwe Maaspark Ooijen-Wanssum is het grootste aaneengesloten gebied met Maasnatuur in Noord-Limburg, wat het anders maakt dan andere natuurgebieden. De wandelroutes in dit natuurgebied worden afgewisseld met landschap van landbouwgronden, bossen en struweel met daar doorheen slingerende beken en hoogwatergeulen van rivier de Maas. Dit natuurgebied is zeer waterrijk en uitnodigend mooi. Het bezoeken waard!

De perfecte locatie voor jouw vergadering
Op zoek naar een geschikte locatie voor jullie vergadering, of willen jullie gewoon even geprikkeld worden door een nieuwe omgeving? Bij Vakantie Meerlo staat de thee en koffie voor jullie klaar! Wij hebben verschillende accommodaties die de ideale locatie vormen voor jullie overleg. Ongeacht met hoeveel personen jullie zijn, in welke vorm jullie overleg plaatsvindt en of jullie het buiten of binnen plaats willen laten vinden. Er is veel mogelijk! Natuurlijk is iedere activiteit te combineren met een heerlijke (afhaal)lunch of (afhaal)diner, geheel naar uw eigen wens. Informeer naar de mogelijkheden!

Teambuilding na de lockdown
Na een periode van veel werken op afstand, thuiswerken en aangepaste roosters kan het zijn dat de band tussen collega’s veranderd is. Bouw samen weer aan de teamspirit door een gezamenlijke activiteit te plannen: op een luchtige wijze weer de neuzen dezelfde kant uit!

In onze ruime tuin kun je verschillende originele groepsactiviteiten ondernemen die een teambuilding compleet maken. Heerlijk in het groen! Denk bijvoorbeeld aan een zeskamp, schapen drijven of schermen. Uiteraard kunnen we de activiteiten combineren met een lekkere lunch of diner.

Maak er meteen een weekendje van door een aantal dagen bij ons te verblijven! We hebben verschillende accommodaties die we met elkaar kunnen combineren, zodat we altijd een passend aanbod hebben voor jouw groep. De accommodaties, vakantiehuisjes en hotelkamers bieden de nodige faciliteiten én privacy voor een prettig verblijf.

Over Vakantie Meerlo
Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Ga je op stap met je familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft Groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers en Stoere Hutten en Stoere Glamphutten. Wij maken jouw verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het nieuwe Maaspark Ooijen-Wanssum: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.

Vakantie Meerlo - Teambuilding met ..

Meerlo, Limburg


 

Groepsaccommodatie Vakantie Meerlo is een sfeervolle groepsaccommodatie in een prachtig natuurrijk gebied aan de rivier de Maas. D..


Slaapplaatsen: Slaapplaatsen200
Toon deze groepsaccommodatie

Hotel Vakantie Meerlo

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuidenOntdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vakant..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen37
Toon deze groepsaccommodatie