0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Vergaderen en zakelijk overnachten in het groen bij Vakantie Meerlo

De omgeving en accommodaties van Vakantie Meerlo bieden ook in deze tijd veel mogelijkheden onder de op het moment geldende regels, bijvoorbeeld voor vergaderen en zakelijk overnachten.

Een coronaproof vergadering in het groen

Doe frisse ideeën op door coronaproof een zakelijk overleg te voeren in de buitenlucht. In de natuurrijke omgeving van Vakantie Meerlo zijn diverse geschikte wandelroutes te vinden voor jouw buitenoverleg. Zo zijn er vele prachtige wandelroutes te vinden in het Maaspark Ooijen-Wanssum. Wandelroutes afgewisseld met landschap van landbouwgronden, bossen en struweel met daar doorheen een slingerende beken en hoogwatergeulen van rivier de Maas.

Maak de ideeën daarna concreet in een digitaal overleg in onze accommodaties. Er is veel mogelijk! Natuurlijk is iedere activiteit te combineren met een heerlijke (afhaal)lunch of (afhaal)diner, geheel naar uw eigen wens. Verzorging van de catering is afhankelijk van de geldende coronaregels van dat moment.

Zakelijk verblijf in Noord-Limburg

Wanneer je voor zakelijke doeleinden in Noord-Limburg bent, ben je bij Vakantie Meerlo op het juiste adres voor een overnachting. In het hotel van Vakantie Meerlo kom je heerlijk tot rust in één van de huiselijk ingerichte kamers. Je voelt je meteen thuis! Dit hotel is slechts 8 km verwijderd van de Evenementenhal Venray, 10 minuten rijden van Horst en Venray en 20 minuten rijden van Airport Dusseldorf (Weeze).

Teambuilding in de buitenlucht

Wil je alvast inspiratie opdoen voor een personeelsuitje of vergadering na de coronaperiode? In onze ruime tuin kun je verschillende groepsactiviteiten ondernemen die je teambuilding compleet maken. Heerlijk in het groen! Uiteraard kunnen we de activiteiten combineren met een heerlijke lunch of diner.

Daarnaast zijn jullie ook van harte welkom om (een aantal dagen) bij ons te verblijven. We hebben verschillende accommodaties die we met elkaar kunnen combineren, zodat we altijd een passend aanbod hebben voor jouw groep. De accommodaties, vakantiehuisjes en hotelkamers bieden de nodige faciliteiten en privacy voor een prettig verblijf.

Over Vakantie Meerlo

Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Ga je op stap met je familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers en Stoere Hutten en Stoere Tenten. Wij maken jouw verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het Natuurpark Ooijen-Wanssum: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.

Vakantie Meerlo - De Schuur (22 per..

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen25
Toon deze groepsaccommodatie

Hotel Vakantie Meerlo

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuidenOntdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vakant..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen37
Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo - Het Herenhuis

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Internet / Wifi
Zelfverzorging
4all
Slaapkamers: Slaapkamers4
Badkamers: Badkamers3
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie