0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Villa Schoolthoff: fantastische locatie, volledig coronaproof

Deze groepsaccommodatie in het Gelderse Kring van Dorth verwelkomt je graag.

Zij verzorgen vele zakelijke arrangementen en dat ten volle tevredenheid. Lees hierbij een enthousiaste recensie van een van de gasten:

‘2 dagen met ons Managementteam brainstormen in een heerlijke buitenlocatie. Gezien de tijden van nu, best een uitdaging om met 14 personen coronaproof te kunnen verblijven op 1 locatie. Villa Schoolthoff voldoet geheel aan alle eisen en is enorm flexibel in het meedenken en uitvoeren van onze wensen. We komen hier nu inmiddels voor de 3e maal en gaan zeker terugkomen.’

Ben je nog op zoek naar een locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst? Neem contact op met Villa Schoolthoff, zij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Villa Schoolthoff - Vergaderen met ..

Kring van Dorth, Gelderland


 

Met je bedrijf een nieuwe weg inslaan?Nieuwe ideeën ontwikkelen binnen je team?De zaak eens goed doorpraten?Graag met je team..


Slaapkamers: Slaapkamers20
Badkamers: Badkamers23
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen25
Toon deze groepsaccommodatie

Villa Schoolthoff - Villa Schooltho..

Kring van Dorth, Gelderland


: € 2.400,-

Het mooiste stukje van de Gelderse Achterhoek is ónze achtertuin. Villa Schoolthoff is een ruime, karakteristieke groepsacc..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Internet / Wifi
Slaapkamers: Slaapkamers20
Badkamers: Badkamers23
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen46
Toon deze groepsaccommodatie