0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Wat doen jullie wanneer je geen gasten kunt ontvangen?

Waar het normaal gesproken een gezellige boel is tijdens de weekenden, is het nu opvallend stil in en rondom de Tienhoeve. De lichten branden niet en de parkeerplaats is leeg. Het Corona-virus raakt ons hard.

De bovenstaande vraag hebben we de afgelopen tijd vaak gekregen. Waar er normaal weinig tijd is voor ‘grote’ klussen is die tijd er nu wel. Bij de Tienhoeve hebben we de laatste maanden dan ook een paar klussen opgepakt. Zo hebben we o.a. een elektrische laadpaal geplaatst op het parkeerterrein en is één van de badkamers onder handen genomen.

Één van de badkamers op de begane grond is vanaf heden voorzien van een inrij/inloop douche. De douchecabine is hier weggehaald, de vloer opnieuw betegeld en voorzien van een drain. We hebben ervoor gekozen geen douchewand terug te plaatsen zodat er genoeg ruimte over blijft voor gasten met een lichamelijke beperkingen die hulpmiddelen nodig hebben tijdens het douchen.

Mocht deze nieuwe situatie goed bevallen kan het zijn dat op den duur ook de andere badkamers op de begane grond onder handen worden genomen.

De Tienhoeve - Groepshotel

Hengelo, Gelderland


: € 2.300,-

Groepshotel De Tienhoeve is gelegen in een coulissenlandschap met veel bos, houtwallen, heide en buitenplaatsen. U zult hier het n..


Indoor activiteiten
Internet / Wifi
Welcome
Slaapkamers: Slaapkamers16
Badkamers: Badkamers16
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen45
Toon deze groepsaccommodatie