0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door

Weekend voor stoere kerels

SterGroep biedt naast vele unieke groepsaccommodaties ook luxe weekendarrangementen aan voor groepen! SterGroep heeft vier speciale weekendarrangementen voor mannen. Elk weekendarrangement heeft een ander tintje!

Ga naar het weekendarrangement bij groepsaccommodatie ’t Kaempke als u sportief bezig wilt zijn. Als u liever uit wilt vinden wie de beste scherpschutter van de groep is moet u naar het weekendarrangement bij groepsaccommodatie De Strandhoeve gaan.

Bij ons derde weekendarrangement bij groepsaccommodatie De Tienhoeve kunt u ‘oldschool’ genieten door met uw groep solex te rijden en te gaan klootschieten!

Bij het laatste weekendarrangement gaat het om survivalen met de groep en kunt u nadien ontspannen en buikdansen leren van Samira! Elk weekendarrangement start vrijdagavond en eindigt zondagmiddag.

Naast alle leuke en inspannende activiteiten is er bij elk weekend arrangement gezorgd voor lekkere maaltijden. Lekker een weekendje weg met je vriendengroep onder het genot van sport, spel, bier en vlees doe je met de weekendarrangementen van SterGroep.

De Maathoeve - Brug bouwen teambuil..

Heeten, Overijssel


 

Brug bouwen over het Overijsels kanaal met touwen palen en tonnen bouw je brug in 2 teams naar elkaar toe. de groep moet goed comm..


Slaapkamers: Slaapkamers15
Badkamers: Badkamers16
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen25
Toon deze groepsaccommodatie