0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

WEEKENDJE WEG MET VRIENDINNEN!

SterGroep biedt naast vele unieke groepsaccommodaties ook luxe weekendarrangementen aan voor groepen! Heeft u zin om eens een weekendje weg te gaan met de meiden?

Bij elke weekendarrangement voor een weekendje weg met vriendinnen staat gezelligheid, borrelen en bijkletsen centraal, echter allemaal vanuit een andere invalshoek. Bij het eerste weekendarrangement bij groepsaccommodatie ’t Keampke in het Twentse gedeelte van Overijssel gaat het om lekker genieten met keuze uit een sauna, fotoshoot, scootertochtje of workshop.

De weekendarrangementen lopen van vrijdagavond tot zondagmiddag. Een gezellig weekendje weg met de meiden doe je dus bij SterGroep!

Arrangementen voor een weekendje weg met vriendinnen:

't Keampke - Genieten met de meiden..

De Lutte, Overijssel


 

Het arrangement ’t Keampke is een groepsaccommodatie in De Lutte in het noorden van Overijssel. U kunt met 24 personen in de..


Slaapkamers: Slaapkamers12
Badkamers: Badkamers12
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen24
Toon deze groepsaccommodatie