0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

WEEKENDJE WEG MET VRIENDINNEN!

SterGroep biedt naast vele unieke groepsaccommodaties ook luxe weekendarrangementen aan voor groepen! Heeft u zin om eens een weekendje weg te gaan met de meiden? SterGroep biedt 2 zeer verschillende weekendarrangementen aan.

Bij elke weekendarrangement voor een weekendje weg met vriendinnen staat gezelligheid, borrelen en bijkletsen centraal, echter allemaal vanuit een andere invalshoek. Bij het eerste weekendarrangement bij groepsaccommodatie ’t Keampke in het Twentse gedeelte van Overijssel gaat het om lekker genieten met keuze uit een sauna, fotoshoot, scootertochtje of workshop.

Het tweede weekendarrangement bij groepsaccommodatie De Strandhoeve geeft wat meer stof tot nadenken. U gaat namelijk ‘Wie is de mol’ spelen en één van u is de mol!

De weekendarrangementen lopen van vrijdagavond tot zondagmiddag. Een gezellig weekendje weg met de meiden doe je dus bij SterGroep!

Arrangementen voor een weekendje weg met vriendinnen:

De Vilt - Vriendinnenweekend

Beugen, Brabant


 

Een weekendje bijkletsen en borrelen met je vriendinnen, wie wil dat nou niet…Bij Groepsaccommodatie De Vilt ben je aan het..


Toon deze groepsaccommodatie

't Keampke - Genieten met de meiden..

De Lutte, Overijssel


 

Het arrangement ’t Keampke is een groepsaccommodatie in De Lutte in het noorden van Overijssel. U kunt met 24 personen in de..


Slaapkamers: Slaapkamers12
Badkamers: Badkamers12
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen24
Toon deze groepsaccommodatie

De Maathoeve - Verwenweekend

Heeten, Overijssel


 

Boek  een verwenavond met make up advies en verzorgingsproducten van aloë vera en/of een wijnproeverij met heerlijke del..


Slaapplaatsen: Slaapplaatsen40
Toon deze groepsaccommodatie