0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties met Wellness

Een groepsaccommodatie met Wellness geeft net dat stukje extra luxe waar je heerlijk van kunt genieten. Als je met de groep écht even wil ontspannen, dan is Wellness perfect. Op deze pagina vind je alle groepsaccommodaties met een sauna, hottub of jacuzzi, waarmee je groepsvakantie heerlijk ontspannen wordt.

Groepsaccommodatie met sauna

Niets is lekkerder dan verblijven in een groepsaccommodatie met een sauna als het buiten koud, nat en guur is. In een warme sauna kun je heerlijk relaxen en je hoofd echt even leeg maken. Voor een heerlijk ontspannen weekendje weg raden we een groepsaccommodatie met sauna dan ook van harte aan. Er zijn een aantal groepsverblijven met een prachtige sauna. ’t Keampke in De Lutte heeft twee accommodaties met sauna; De Beuk en De Linde Plus. Deze sauna’s kun je zo inlopen vanaf de veranda.

Groepsaccommodatie met hottub

Zit je liever in warm water dan in warme lucht? Dan is een groepsaccommodatie met een hottub iets voor jou. Er gaat niets boven een hottub om je lichaam de nodige ontspanning te geven na een drukke dag. Al is het buiten nog zo koud, in de hottub kun je genieten van de buitenlucht, terwijl je er comfortabel bij zit. 

Groepsaccommodatie met Jacuzzi

’s Avonds even lekker bubbelen in een jacuzzi is het ultieme gevoel van vakantie. 

Een groepsaccommodatie met wellness huren?

Hieronder staan alle groepsaccommodaties met een sauna, hottub of jacuzzi. Bekijk, vergelijk en kies de groepsaccommodatie die bij jouw groep past en geniet van de meest ontspannen groepsvakantie. Ook benieuwd naar onze andere groepsaccommodaties? Bekijk hier dan ons totale aanbod aan groepsaccommodaties!

't Keampke - De Beuk

De Lutte, Overijssel


: € 1.295,-

Een flexibele accommodatie met veel mogelijkheden. 10 Slaapkamers, een eigen speelruimte voor de kids, een ruime veranda ..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers10
Badkamers: Badkamers8
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen24
Toon deze groepsaccommodatie

't Keampke - De Linde Plus

De Lutte, Overijssel


: € 1552,50,-

Een luxe groepsaccommodatie voor een grote groep. 13 Slaapkamers met eigen sanitair, een grote en een kleine woonkamer, ligbad, sa..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers13
Badkamers: Badkamers13
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen32
Toon deze groepsaccommodatie

De Buitenhorst - De Ontginning Plus

Schaijk, Noord-Brabant


: € 2.450,-

Voor een groep van maximaal 41 personen is onze accommodatie De Ontginning Plus heel geschikt.   Deze (samengestelde) accommo..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers16
Badkamers: Badkamers14
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen41
Toon deze groepsaccommodatie

De Buitenhorst - De Bonte Koe Plus

Schaijk, Noord-Brabant


: € 2.550,-

Een grote, luxe groepsaccommodatie voor 50 personen. De Bonte Koe is geschikt voor 26 personen en beschikt over  9 slaapkamer..


Internet / Wifi
Kindermeubilair
Outdoor activiteiten
Slaapkamers: Slaapkamers18
Badkamers: Badkamers15
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen41
Toon deze groepsaccommodatie
|VERBLIJF11140|

De Buitenhorst

Schaijk, Noord-Brabant


: € 3.675,-

Zoekt u een mooie, luxe grote groepsaccommodatie tot 67 personen dan bent u bij De Buitenhorst aan het juiste adres. U heeft de be..


4all
Slaapkamers: Slaapkamers25
Badkamers: Badkamers22
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen67
Toon deze groepsaccommodatie