0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Werken in de natuur in Ommen

Een bureau in de natuur, is wat onhandig. We komen echter wel in de buurt! Huur je De Joris dan kun je rustig werken én ben je vlak bij het bos. Om tussendoor te wandelen, fietsen of eventueel te ravotten met je kinderen als deze mee zijn.

Op dit moment werken de meeste mensen thuis. Dan kun je soms snakken naar een andere omgeving. Je kunt daarom nu bij De Wolfskuil een dagdeel of dag de accommodatie huren om te werken. Of huur deze prettige woning een paar dagen met je gezin. Je zult zien: de kinderen zijn de hele tijd lekker buiten in het bos of in het speeltuintje aan het spelen. Hierdoor kun jij lekker geconcentreerd werken waardoor je tijd over houdt om met hen vogels te spotten, een uitkijktoren te beklimmen en een vuurtje te stoken. Dat wordt genieten.

 

Interesse? De Wolfskuil vertelt je graag meer over de mogelijkheden via wolfskuil@stergroep.nl of 0529-451631

De Wolfskuil - De Hoeve

Ommen, Overijssel


: € 975,-

De Hoeve is het grote gedeelte van De Jorishoeve, geschikt voor 16 personen. De modern ingerichte ruime woonkamer heeft een open k..


Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Zelfverzorging
Slaapkamers: Slaapkamers8
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen16
Toon deze groepsaccommodatie