0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door

Zakelijke groepsaccommodaties van de SterGroep

 

ZAKELIJKE GROEPSACCOMMODATIE

Het gaat goed met uw bedrijf. De omzet stijgt, er worden nieuwe medewerkers aangenomen en er worden belangrijke beslissingen genomen. Dat vraagt om een investering in uw team én de teamspirit. Kies voor een zakelijke groepsaccommodatie die een stoffige vergadering om kan toveren in een bedrijfsuitje waar iedereen het hele jaar naar uitkijkt. Maak uw keuze voor de zakelijke groepsaccommodaties van SterGroep.
 

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN EN PRESENTATIES

Op zoek naar een accommodatie in waar u ongestoord kunt werken aan succes? Bij SterGroep is uw bedrijf of onderneming van harte welkom om met een kleine of grote groep te vergaderen, presenteren en teambuilden. Organiseert u een formele lunch, een interne salesbijeenkomst of een gezellig personeelsfeest? Bij SterGroep vindt u altijd een geschikte groepsaccommodatie voor uw gezelschap.
 

GROEPSACCOMMODATIES MET VOLOP FACILITEITEN

De zakelijke groepsaccommodaties van SterGroep zijn comfortabel en bieden alle faciliteiten die u nodig heeft. Van vergaderruimtes met beamers en beeldschermen tot luxe horecagelegenheden en zalen om brainstorms te organiseren. Alle accommodaties zijn ingedeeld om het verblijf van u en uw collega’s zo comfortabel mogelijk te maken. Na een lange dag vergaderen hoeft niemand de auto in te stappen, want uw gasten kunnen overnachten in onze luxe accommodaties.
 

ACCOMMODATIES VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

SterGroep biedt een aantal accommodaties aan waar u welkom bent om gebruik van te maken. Dit kan zijn voor een presentatie van een nieuw product of nieuwe dienst. Of wat dacht u van een teambuilding opdracht waarin startende collega’s kennis maken met het bedrijf en de ervaren medewerkers de rol aannemen van leidinggevende? De groepsaccommodaties zijn al geschikt voor kleine teams van slechts een paar medewerkers, maar ook voor groepen tot vierhonderd personen. Weten welke accommodatie het beste bij uw gezelschap past? Dan helpt SterGroep met het vinden van de juiste accommodatie.
 

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN STERGROEP

SterGroep is gespecialiseerd in de verhuur van groepsaccommodaties, perfect geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Voor zowel grote als kleine groepen kunt u hier in alle rust vergaderen en presenteren. Organiseert u binnenkort een personeelstrip, dan kiest u voor een SterGroep-accommodatie. Boek direct een luxe accommodatie of neem contact met ons op voor meer informatie.