0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

STERGROEP ZORGWEEK 

Ieder jaar roept SterGroep een week uit tot zorgweek van het jaar, in deze week wordt er extra aandacht besteed aan zorg binnen de accommodaties van SterGroep.

De bewoners van uw tehuis/instelling moeten er af en toe eens lekker uit. Maar dan dient de andere locatie wel volledig  te zijn ingesteld op uw type bewoners; op hun wensen en hun mogelijkheden. Op veel locaties is heel goed rekening gehouden met de (eventuele) beperkingen van ouden en/ -of mindervalide mensen. De dienstverlening is zorgvuldig afgestemd op bewonersgroepen als de uwe. Flexibiliteit en gastvrijheid zijn hierbij de belangrijkste uitganspunten. Al onze locaties zijn geclassificeerd met het 'Toerisme voor Iedereen' label. Wilt u meer informatie over deze labels en- / of kijken met welk label de locatie van uw keuze is geclassificeerd? Dan kunt u hier naar de website van Toerisme voor Iedereen.

Speciaal voor de zorgweek heeft SterGroep een zorgkrant uitgebracht, boordevol informatie, een woordzoeker, een recept en nog veel meer! Wilt u ook een zorgkrant ontvangen? Bestellen kan gemakkelijk via info@stergroep.nl