Groepsaccommodatie De Nieuwe Erf - Dorpsplein, Diessen, Nederland

Algemene informatie


De Nieuwe Erf - Dorpsplein
Westerwijk 6
5087 KG, Diessen
Slaapplaatsen 54Slaapkamers 9Badkamers 10
Cijfer: 9,0 / 10,0
11 beoordelingen
Groepsaccommodatie_de Nieuwe Erf_Dorpsplein_54 personen_NoordBrabant_Diessen(1).jpg
Groepsaccommodatie_de Nieuwe Erf_Dorpsplein_54 personen_NoordBrabant_Diessen(2).jpg
Groepsaccommodatie_de Nieuwe Erf_Dorpsplein_54 personen_NoordBrabant_Diessen(3).jpg
Groepsaccommodatie_de Nieuwe Erf_Dorpsplein_54 personen_NoordBrabant_Diessen(4).jpg
Groepsaccommodatie_de Nieuwe Erf_Dorpsplein_54 personen_NoordBrabant_Diessen(5).jpg
  • Informatie
  • Impressie
  • Ligging
  • Faciliteiten
  • Reserveren
  • Contact
  • Reviews
  • Brochure

Groepsaccommodatie De Nieuwe Erf - Dorpsplein

Het Dorpsplein beschikt over 9 studio's die standaard ingericht zijn voor 6 personen (in overleg zijn extra bedden bij te plaatsen) en een heus overdekt dorpsplein met diverse subruimten en natuurlijk de echte Brabantse herberg. De toegankelijkheid is optimaal, alles gelijkvloers en de sfeer moet u zelf maar een keer komen proeven. De vergadervoorzieningen zijn van goede kwaliteit en bieden alle moderne gemakken in een comfortabele en sfeervolle accommodatie.

Foto´s van De Nieuwe Erf - Dorpsplein

Reviews over De Nieuwe Erf - Dorpsplein

Door: Wim Aussems

Waardering: 9 / 10
"Uitermate geschikt voor groep van 60-70 personen om een weekend te verblijven en het zelf programmatisch in te vullen. De catering vanuit De Nieuwe Erf heeft de organisatie/leiding perfect ontzorgd. Maatwerk werd geleverd m.b.t. speciale wensen. Onze groep, koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel was enorm positief verrast over deze sfeervolle en functionele locatie. Schot in de roos dus...!"

Door: T van Gestel

Waardering: 9 / 10
"We kwamen aan en he, de koffie is al klaar, de koelkasten gevuld, de tap aangesloten, waar we het hele weekend van gebruik konden maken. Nergens hebben we zelf voor hoeven zorgen, dat was ook onze pre dit jaar. Het eten was goed iedereen heeft goed geslapen, en de avonden zaten we in de gezellige kamer. Namens de Blauwe Neuzen bedankt!!!"

Door: Chantal Hemert

Waardering: 9 / 10
"De Nieuwe Erf is een mooie accommodatie met veel faciliteiten. Vooral het eigen kroegje maakt de boel mooi af! Ik vind het typische een plek voor grote groepen (vanaf een man of 10). De ontvangst is super en je kunt altijd met extra verzoeken of vragen terecht bij een van de terreinbeheerders! Kortom echt leuk!"

Door: Martin Hol

Waardering: 9 / 10
"Was erg goed alleen hadden we wat meer gecommuniceerd willen met betrekking tot de prijs qua vorig jaar. Er werd ons het idee gegeven dat alles net zo als vorig jaar zou zijn . Maar er was geen korting en er werd niet een leuke actie door de Ster Groep gedaan. Na aandringen kwam wel de korting. En moesten zelf iets organiseren en betalen ( huifkar)"

Door: Faye Lui

Waardering: 9 / 10
"De Nieuwe Erf is prachtig gelegen, goed georganiseerd, toegankelijk en Brabants gezellig. We werden met open armen ontvangen en konden met al onze vragen altijd terecht. Ik zou iedereen willen aanbevelen om gebruik te maken van deze pracht accommodatie. "

Door: Bas Vermeulen, Muziekvereniging Pius X

Waardering: 9 / 10
"Over het geheel genomen een prima accommodatie voor onze groep van 30 personen. Heel prettig om de locatie Het Dorpsplein alleen voor onze groep te hebben, waardoor het muziek maken geen hinder opleverde voor anderen. Goede akoestiek; was wel even wennen omdat al het geluid heel direct terugkomt. Maar het voordeel was dat daardoor er erg scherp geluisterd werd."

Door: Marlies Hagers

Waardering: 9 / 10
"Wij hebben een prettig verblijf gehad. Het was fijn dat we konden zingen in de serre. De binnenruimte is wel erg laag en donker. Het was erg prettig om een geheel eigen ruimte te hebben inclusief de kamers. We hoefden niks op slot te doen en voelden ons vrij om te gaan en staan."

Door: Danny Smits

Waardering: 9 / 10
"We hebben een fantastisch musical kamp kunnen organiseren. Flexibiliteit met ruimtes en tijden was uitstekend. Alles is bespreekbaar! En een geweldige ruimte om de musical ten tonele te brengen met professioneel licht en geluid."

Door: Anoniem Anoniem

Waardering: 9 / 10
"Locatie is goed gelegen, makkelijk bereikbaar met vele mogelijkheden tot activiteiten in de omgeving. Boerderij was mooi ingericht met geode faciliteiten. Het Brabantse leven kwam goed tot zijn recht, we kwamen uiteindelijk niets te kort."

Door: Truus Denis-Waarma

Waardering: 9 / 10
"Wij komen al 5 jaar bij de Nieuwe erf, denken er [natuurlijk] wel ooit aan om van accomodatie te veranderen maar komen toch steeds met veel plezier hier terug. De hele familie voelt zich bij jullie erg thuis, alles is bespreekbaar en het moet wel gek zijn als er geen oplossing gevonden kan worden."

Door: Guido Koershuis

Waardering: 9 / 10
"Wat een geweldig weekend op een prachtlocatie. Ik heb de staf van de Nieuwe Erf als zeer behulpzaam en meedenkend ervaren. Een aanrader voor iedereen die met een grote groep een topweekend wil ervaren!"

In de omgeving van De Nieuwe Erf - Dorpsplein

De faciliteiten van De Nieuwe Erf - Dorpsplein

Faciliteiten

Eigen bar / eigen drank voorziening
Kamer met eigen toilet
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Sport- en spelactiviteiten
Privé terras
Rolstoel toegankelijk
Aangepast sanitair

Mindervaliden

4all

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van De Nieuwe Erf - Dorpsplein

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

De Nieuwe Erf - Dorpsplein