Groepsaccommodatie De Nieuwe Erf - Groot Genoegen, Diessen, Nederland

Algemene informatie


De Nieuwe Erf - Groot Genoegen
Westerwijk 6
5087 KG, Diessen
Slaapplaatsen 38Slaapkamers 13Badkamers 14
Cijfer: 8,8 / 10,0
11 beoordelingen
Groepsaccommodatie_de Nieuwe Erf_Groot genoegen_38 personen_NoordBrabant_Diessen (1).jpg
Groepsaccommodatie_de Nieuwe Erf_Groot genoegen_38 personen_NoordBrabant_Diessen (2).jpg
Groepsaccommodatie_de Nieuwe Erf_Groot genoegen_38 personen_NoordBrabant_Diessen (3).jpg
Groepsaccommodatie_de Nieuwe Erf_Groot genoegen_38 personen_NoordBrabant_Diessen (4).jpg
Groepsaccommodatie_de Nieuwe Erf_Groot genoegen_38 personen_NoordBrabant_Diessen (5).jpg
Groepsaccommodatie_de Nieuwe Erf_Groot genoegen_38 personen_NoordBrabant_Diessen (6).jpg
  • Informatie
  • Impressie
  • Ligging
  • Faciliteiten
  • Reserveren
  • Contact
  • Reviews
  • Brochure

Groepsaccommodatie De Nieuwe Erf - Groot Genoegen

Het ‘Groot Genoegen’ is groot genoeg voor groepen tot 42 personen. De houtkachel en bar dragen bij aan de gezellige uitstraling van de grote woonkamer. De serre die uitzicht biedt op de kinderboerderij en de grote tuin laat u genieten van alle jaargetijden. De 3 slaapkamers op de begane grond zijn aangepast voor rolstoelgebruikers terwijl er ook nog een traplift is naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping zijn alle 10 slaapkamers voorzien van douche, toilet en wastafel. Binnen en buiten is er meer dan voldoende plaats voor groepsactiviteiten. Capaciteit: 30 tot 42 personen

Foto´s van De Nieuwe Erf - Groot Genoegen

Reviews over De Nieuwe Erf - Groot Genoegen

Door: Therese Swinkels

Waardering: 7 / 10
"Alles was tot in de puntjes verzorgd ! Het eten was geweldig. Het personeel fantastisch ! Allemaal ! Klein minpuntje: de douches waren onbetrouwbaar: ze werden ineens heel koud of heel heet. Beetje gevaarlijk, zeker met kleine kinderen. En helaas maakten onze buren een beetje lang harde muziek...maar verder waren ze wel aardig."

Door: Niek de Wit

Waardering: 9 / 10
"Met onze muziekvereniging hebben we een prima repetitieweekend gehad. Leuke accommodatie, comfortabel ingericht en uitstekende catering. Zelfs het zonder extra kosten gebruik maken van aanvullende repetitieruimtes was mogelijk. Het was top!"

Door: Hedi Huijbrechts

Waardering: 9 / 10
"Wij hebben een prima weekend gehad. De keuken vonden wij ontoereikend. Te kleine koelkost voor het meegebrachte eten en de kook benodigdheden minimaal. Het water om te douchen was 's morgens lauw. Verder prima accommodatie!"

Door: Menno De Vos

Waardering: 9 / 10
"Waanzinnig succesvol. Voor onze studenten die met de bus kwamen net iets lastiger bereikbaar / laatste bus terug erg vroeg. Verder zeer netjes, alles ongelofelijk goed voorzien. Van faciliteiten voor trainingen tot aan de bar en slaapaccomodaties; alles is tot in de puntjes verzorgd. Wij komen terug. "

Door: Martin Hol

Waardering: 9 / 10
"Was erg goed alleen hadden we wat meer gecommuniceerd willen met betrekking tot de prijs qua vorig jaar. Er werd ons het idee gegeven dat alles net zo als vorig jaar zou zijn . Maar er was geen korting en er werd niet een leuke actie door de Ster Groep gedaan. Na aandringen kwam wel de korting. En moesten zelf iets organiseren en betalen ( huifkar)"

Door: Marja Kuipers

Waardering: 9 / 10
"Als Triskelana hebben wij een workshop Trance meditatie en healing gegeven voor 16 deelnemers. Alle deelnemers, de organisatie en de docente waren unaniem van oordeel dat De Nieuwe Erf een uitzonderlijke locatie is in de meest gunstige zin des woords. Zowel werkruimte, slaapvertrekken als de diverse ontspanningsruimtes waren schoon en gezellig. Het eten was uitstekend en getuigde van creativiteit. Het personeel van De Nieuwe Erf is uitermate vriendelijk en behulpzaam."

Door: Bas Vermeulen, Muziekvereniging Pius X

Waardering: 9 / 10
"Over het geheel genomen een prima accommodatie voor onze groep van 30 personen. Heel prettig om de locatie Het Dorpsplein alleen voor onze groep te hebben, waardoor het muziek maken geen hinder opleverde voor anderen. Goede akoestiek; was wel even wennen omdat al het geluid heel direct terugkomt. Maar het voordeel was dat daardoor er erg scherp geluisterd werd."

Door: Marlies Hagers

Waardering: 9 / 10
"Wij hebben een prettig verblijf gehad. Het was fijn dat we konden zingen in de serre. De binnenruimte is wel erg laag en donker. Het was erg prettig om een geheel eigen ruimte te hebben inclusief de kamers. We hoefden niks op slot te doen en voelden ons vrij om te gaan en staan."

Door: Marjan Smit

Waardering: 9 / 10
"De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Het is met een groep goed vertoeven. Het feit dat je een 'eigen' ruimte hebt is prettig. Als je het vergelijkt met een hotel (wat wij andere toernooien hebben) is het comfort wat minder. Wij waren er in een warme periode met veel muggen. De bedden zijn wat hard/klein. Daar hebben wij echter bewust voor gekozen ivm kosten. De flexibiliteit van de beheerder als het ging om eten en vervoer was voor ons erg prettig. Het ontbijt is uitstekend en het eten was ook prima. Er was voldoende keuze voor iedereen en het smaakte heerlijk. Complimenten voor alle medewerkers."

Door: Wim Sip

Waardering: 9 / 10
"Mijn ervaring is dat het een geweldige accomodatie is,met aardig personeel die constant voor je klaar staan! Dhr.Staps die je leuk ontvangt en meteen overal duidelijk in is,in wat kan en wat niet kan en ook direct voor je wensen klaar staat."

Door: Truus Denis-Waarma

Waardering: 9 / 10
"Wij komen al 5 jaar bij de Nieuwe erf, denken er [natuurlijk] wel ooit aan om van accomodatie te veranderen maar komen toch steeds met veel plezier hier terug. De hele familie voelt zich bij jullie erg thuis, alles is bespreekbaar en het moet wel gek zijn als er geen oplossing gevonden kan worden."

In de omgeving van De Nieuwe Erf - Groot Genoegen

De faciliteiten van De Nieuwe Erf - Groot Genoegen

Faciliteiten

Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Kamer met eigen toilet
Kindermeubilair
Outdoor activiteiten
Speeltuin
Sport- en spelactiviteiten
Privé terras
Rolstoel toegankelijk
Aangepast sanitair

Mindervaliden

4all

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van De Nieuwe Erf - Groot Genoegen

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

De Nieuwe Erf - Groot Genoegen