Groepsaccommodatie 't Volderke - De Landerij, Dongen, Nederland

Algemene informatie


't Volderke - De Landerij
Voldersweg 2
5106 RK, Dongen
Slaapplaatsen 40Slaapkamers 9Badkamers 10
Cijfer: 8,6 / 10,0
9 beoordelingen
1
2
3
4
Dagruimte
t Volderke Dongen Noord-Brabant
t Volderke Dongen Noord-Brabant
  • Informatie
  • Impressie
  • Ligging
  • Faciliteiten
  • Reserveren
  • Contact
  • Reviews
  • Brochure

Groepsaccommodatie 't Volderke - De Landerij

Groepsaccommodatie De Landerij is een sfeervolle groepsaccommodatie voor maximaal 34 gasten en beschikt over tien slaapkamers met allemaal douche en toilet op de kamer, welke ook geschikt zijn voor onze gasten met een beperking. De slaapkamer indeling is als volgt: 6 kamers van 4 personen, 2 kamers van 3 personen en 2 kamers van 2 personen.

Op alle kamers, van deze groepsaccommodatie, is een kinderbedje bij te plaatsen. De open keuken is professioneel ingericht met oven, magnetron, 6 pits fornuis, vaatwasser en meer dan voldoende koel en vriesruimte. De huiskamer is zeer ruim van opzet en sfeervol ingericht met bankstellen en zitjes.

Verder beschikt de huiskamer van dit groepsverblijf over een plasma tv, dvd speler, beamer met scherm, muziekinstallatie, tapinstallatie, elektrische open haard en uiteraard gratis draadloos internet. Het ruime terras, speelveld en speelbos zijn aangrenzend aan de accommodatie.

Foto´s van 't Volderke - De Landerij

Reviews over 't Volderke - De Landerij

Door: Mark Kijkuit

Waardering: 7 / 10
"mooie en ruime groepslocatie met prima voorzieningen , zeer geschikt voor mensen met een beperking. ruime kamers, gezellige zit kamer en grote eetkamer / Keuken. Hans en Johan doen hun uiterste best om alles wat je nodig hebt te verzorgen."

Door: Marcel den Bak

Waardering: 8 / 10
"Een geweldig mooi onderkomen voor grote groepen met kinderen! We hebben genoten van de ruimte en de beslotenheid. Het was bij aankomst schoon en we kregen een vriendelijke ontvangst. Echt een plek om nog eens naar toe te gaan."

Door: Cecilia Ouddeken

Waardering: 9 / 10
"Wij hebben ontzettend genoten van ons zang-oefen-weekend in "De Schouw" met Koorbizniz uit Haarlem. Met als afsluiter een optreden in het Witte Kerkje in Terheijden! Deze groepsaccommodatie is een echte aanrader! Bedankt Johan! We voelden ons helemaal thuis!"

Door: Annelie Smits-Leermakers

Waardering: 9 / 10
"Wij hebben met onze familie een geweldig weekend gehad in de Leilinde. De accommodatie was perfect voor onze groep van 25 personen en sfeervol en comfortabel ingericht. Ook de keuken is groot en compleet ingericht. Wij hebben dan ook al weer een optie genomen voor ons weekend van volgend jaar"

Door: Lucas Stoter

Waardering: 9 / 10
"Uitstekende ervaring met de groepsaccommodatie 't Volderke locatie Leilinde. Vooral het slaapgedeelte is heel goed aangepast aan mensen met een lichamelijke beperking. Prijs, kwaliteit en woongenot uitstekend op elkaar afgestemd. Huurprijs is betaalbaar voor mensen met een uitkering. De locatie al aan verschillende mensen doorgegeven om te boeken voor hun groep. "

Door: Maria Schuurman

Waardering: 9 / 10
"Wij zijn voor de tweede keer met een groep van 26 personen tot ieders tevredenheid in de Leilinde geweest. De woonkamer en de woonkeuken zijn heel erg sfeervol en comfortabel ingericht. Ook het terras en de buitenruimte is heerlijk. Wij hebben 't Volderke aan familie en vrienden aanbevolen. Die zijn ook langs geweest tijdens ons verblijf en zijn nu plannen aan het maken voor een familiereunie voor volgend jaar. Wijzelf zijn volgend jaar naar een grotere accomodatie uitgeweken, omdat de groep volgend jaar nog groter is. Maar we sluiten het zeker niet uit hier nog eens terug te komen. De eigenaar Johan is niets te veel, is altijd bereikbaar en doet er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Echt super!"

Door: Jannie Prins

Waardering: 9 / 10
"Geweldig, wat een luxe, bij elke slaapkamer een eigen douche en toilet. Gezellig ingericht, keuken met heel goede apparatuur. Wifi werkte niet zoals we graag zouden willen maar eigenaar dacht daar iets aan te gaan doen. Kortom, voor iedereen aan te bevelen en voor herhaling vatbaar."

Door: Diana Aaldijk

Waardering: 8 / 10
"De Leilinde erg geschikt voor grote groepen en zorgvragers. Allerlei aanpassingen zijn aanwezig, of kunnen geleend worden. Onze bewoners hebben erg genoten. Ook de keuken is ideaal met 2 vaatwassers en grote koelkast en diepvries en practisch fornuis. Er is een groot eetgedeelte met lange tafels en goede stoelen een soort huiskamer waar je kunt relaxen met een grote televisie. De aankleding is gezellig en huiselijk en het ziet er allemaal netjes uit. Je kunt er heerlijk buiten zitten op het terras. In de omgeving is ook vanalles te doen. Wij hebben gekozen voor een dagje Beekse Bergen, huifkartocht en een bezoek aan een boederij met koeien. (Om de hoek)"

Door: Anja Severs

Waardering: 9 / 10
"We hebben een fantastisch weekend gehad. 20 Vrouwen in een huis en iedereen vond het geweldig. Was alleen jammer dat we op zaterdagavond niet de kookstudio hadden. Maar we hebben het uitstekend opgelost dankzij de grote keuken die we tot onze beschikking hadden en natuurlijk Toos, die ons als een sterrenkok 5 gangen heeft voorgeschoteld."

In de omgeving van 't Volderke - De Landerij

De faciliteiten van 't Volderke - De Landerij

Faciliteiten

Internet / Wifi
Kindermeubilair
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Speeltuin
Sport- en spelactiviteiten
Zelfverzorging
Privé terras
Rolstoel toegankelijk

Mindervaliden

Special

Verzorging

Zelfverzorging

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van 't Volderke - De Landerij

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

't Volderke - De Landerij