Groepsaccommodatie De Tienhoeve - Groepshotel , Hengelo, Nederland

Algemene informatie


De Tienhoeve - Groepshotel
Handwijzersdijk 8
7255MJ, Hengelo
Slaapplaatsen 45Slaapkamers 16Badkamers 16
Cijfer: 8,7 / 10,0
9 beoordelingen
  • Informatie
  • Ligging
  • Faciliteiten
  • Aanvraag
  • Contact
  • Reviews
  • Brochure

Groepsaccommodatie De Tienhoeve - Groepshotel

Groepshotel De Tienhoeve is gelegen in een coulissenlandschap met veel bos, houtwallen, heide en buitenplaatsen. U zult hier het natuurschoon in de meest oorspronkelijke staat aantreffen. De Tienhoeve beschikt over drie algemene ruimtes op de begane grond. Een sfeervolle huiskamer met televisie en grote leestafel, een vergaderruimte cq speelkamer en de ruime eetzaal met bar. De accommodatie is geschikt tot 45 personen en beschikt over 16 slaapkamers (waarvan 3 op de begane grond). In het gehele gebouw is draadloos internet aanwezig.

U kunt ervoor kiezen om uw verblijf geheel door De Tienhoeve te laten verzorgen. Wilt u liever zelf koken, dan is dat uiteraard ook mogelijk in de professionele keuken! De Tienhoeve grenst aan een mooie familiecamping, waarvan de faciliteiten ook tot uw beschikking staan.

Foto´s van

Reviews over De Tienhoeve - Groepshotel

Door: Beppy Paulussen

Waardering: 8 / 10
"Wij hebben met de vriendenclub het Pleintje 3 dagen en nachten enorm genoten in de Tienhoeve. Zo luxe, fijne slaapkamers met eigen toilet en douche, voor en achter terras, ruime zit- en eetkamer. Zeer behulpzame en vriendelijke dames. we hoefden letterlijk alleen maar te genieten. Het eten was formidabel, zo gevarieerd en lekker. Fruit koffie thee de hele dag. We vonden het in een woord FANTASTISCH. Voor ons Limburgers was de Achterhoek een geweldige openbaring."

Door: Hassebaink

Waardering: 8 / 10
"Wat een top top toplocatie. Het is altijd weer afwachten wat je aan komt treffen maar de Tienhoeve is wat ons betreft compleet. Aan alles is gedacht. Prachtige omgeving, heerlijke bedden in zeer nette slaapkamers. Vooral je eigen bad en toilet is een luxe als je met een grote groep bent. Nette keuken met alles erop en eraan. De relax-kamer met spelletjes... natuurlijk het bijbehorende zwembad niet vergeten. De kids konden hun lol niet op!!! echt de hele groep was zo blij en tevreden dus hoogstwaarschijnlijk volgend jaar weer."

Door: G. Haakman

Waardering: 9 / 10
"Wij waren aangenaam verrast. Prachtige kamers en douches en allemaal even netjes en schoon. De verder faciliteiten waren prima in orde. Zowel in de binnen als op de buitenruimtes kan je van alles organiseren. Wij hadden een verzorgd weekend wat tot in de puntjes werd verzorgd. De familie Wolfs, in het bijzonder Ilona, draagt zorg voor een ontspannen sfeer en zorgt dat alles op rolletjes gaat. De kwaliteit van het eten was prima. Kortom wij hebben als familie een meer dan uitstekend weekend gehad waarvoor we de familie Wolfs heel hartelijk willen bedanken. Petje af hoe alles wordt gedaan!!!"

Door: Albert van Ruitenbeek

Waardering: 9 / 10
"Prachtige accommodatie, alles was goed en netjes. Wij hebben daar gezeten met een groep van ca. 42 personen, jong en ouder. Mooie omgeving, lekker gefietst. Zeer complete keuken met veel koelkastruimte, gewoon professioneel. Buiten aan beide zijde een ruim terras met goede stoelen en tafels. Wij komen zeker terug. "

Door: Corry Dieleman

Waardering: 9 / 10
"Wij hebben een super weekend gehad met familie en vrienden, ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijksfeest. De accommodatie was geweldig. Het was gezellig en schoon en van alle gemakken voorzien. We werden heel gastvrij ontvangen. Ook de kinderen, van diverse leeftijden, hebben zich prima vermaakt, zowel binnen in het gebouw als buiten. De omgeving leent zich bijzonder goed voor een wandeling of fietstocht.""

Door: Saskia Ten Raa

Waardering: 8 / 10
"Met onze vriendengroep, welke nu uit 28 personen bestaat incl de kinderen van 0-6 jaar, organiseren we elk jaar een weekendje weg. We hebben enorm genoten van het verblijf, de gastvrijheid en van de catering welke met zorg werd geregeld. Genoeg te beleven in de mooie omgeving van Hengelo voor iedereen. We hebben na het weekend meteen besloten volgend jaar terug te komen! Dank jullie wel familie Wolfs"

Door: Bas Schenk

Waardering: 9 / 10
"Ongelooflijk goede verzorging; en dat bij een familieweekend bestaande uit 47 personen van 0 tot en met 74 jaar!! Hele lieve meedenkende en zorgzame leiding; wij zijn voor de 26e keer met familieweekend geweest maar deze spant absoluut de kroon. Nummer twee ligt beduidend ver achter, alhoewel die ook goed was en ook een accomodatie van de ster groep. STERGROEP : JE HEBT HIER EEN ACCOMODATIE MET LEIDING DAT ALS ABSOLUTE VOORBEELD KAN DIENEN VOOR DE HELE STER GROEP!! Ilona, bedankt!!"

Door: Janny Van Iterson

Waardering: 9 / 10
"Een fantastisch familieweekend gehad. We hadden natuurlijk prachtig weer maar ook bij slecht weer heeft de accommodatie voldoende mogelijkheden voor vermaak. De kinderen hebben veel gebruik gemaakt van het zwembad. We komen zeker nog een keer terug. Fam. Van Iterson"

Door: Esther Ter Beest

Waardering: 9 / 10
"Wij hebben met onze vriendengroep een super weekend gehad bij De Tienhoeve. Er is goed met ons meegedacht. De locatie was schoon, medewerkers hulpvaardig. Luxe om per 2 persoonskamer met goede bedden een eigen badkamer te hebben. "

In de omgeving van De Tienhoeve - Groepshotel

De faciliteiten van De Tienhoeve - Groepshotel

Faciliteiten

Indoor activiteiten
Internet / Wifi
Privé terras
Hottub

Mindervaliden

Welcome

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van De Tienhoeve - Groepshotel

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

De Tienhoeve - Groepshotel