Groepsaccommodatie De Wolfskuil - De Hoeve, Ommen, Netherlands

Algemene informatie


De Wolfskuil - De Hoeve
Wolfskuil 15
7731 AP, Ommen
Slaapplaatsen 16Slaapkamers 8Badkamers 5
Cijfer: 8,7 / 10,0
16 beoordelingen
Groepsaccommodatie_de Wolfskuil_de Hoeve_16 personen_Overijssel_Salland_Ommen(1).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskuil_de Hoeve_16 personen_Overijssel_Salland_Ommen(10).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskuil_de Hoeve_16 personen_Overijssel_Salland_Ommen(11).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskuil_de Hoeve_16 personen_Overijssel_Salland_Ommen(12).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskuil_de Hoeve_16 personen_Overijssel_Salland_Ommen(13).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskuil_de Hoeve_16 personen_Overijssel_Salland_Ommen(14).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskuil_de Hoeve_16 personen_Overijssel_Salland_Ommen(14).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskuil_de Hoeve_16 personen_Overijssel_Salland_Ommen(14).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskuil_de Hoeve_16 personen_Overijssel_Salland_Ommen(2).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskuil_de Hoeve_16 personen_Overijssel_Salland_Ommen(3).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskuil_de Hoeve_16 personen_Overijssel_Salland_Ommen(4).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskuil_de Hoeve_16 personen_Overijssel_Salland_Ommen(5).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskuil_de Hoeve_16 personen_Overijssel_Salland_Ommen(6).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskuil_de Hoeve_16 personen_Overijssel_Salland_Ommen(7).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskuil_de Hoeve_16 personen_Overijssel_Salland_Ommen(8).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskuil_de Hoeve_16 personen_Overijssel_Salland_Ommen(9).jpg
  • Informatie
  • Impressie
  • Ligging
  • Faciliteiten
  • Reserveren
  • Contact
  • Reviews
  • Brochure

Groepsaccommodatie De Wolfskuil - De Hoeve

De Hoeve is het grote gedeelte van De Jorishoeve, geschikt voor 16 personen. De modern ingerichte ruime woonkamer heeft een open keuken die is voorzien van alle gemakken, zoals 2 vaatwassers. Vanuit de groepsaccommodatie loopt u meteen het bos in. U heeft een eigen terras waar u een kampvuur kunt maken met onze vuurschaal. Ook buiten eten kan met onze Tundragrill of Pizzaoven die u van ons kunt huren.

Ook bij deze accommodatie bevindt zich beneden een slaapkamer met sanitair dat geschikt is voor mindervaliden. De slaapkamers zijn voorzien van 2 boxspringbedden. Voorzieningen: 5 douches, 7 toiletten, 7x2 slaapkamers boven, 1x2 slaapkamer beneden.

Foto´s van De Wolfskuil - De Hoeve

Reviews over De Wolfskuil - De Hoeve

Door: Ineke Ceelen - Jonker

Waardering: 9 / 10
"Het was weer een heerlijk weekend met de familie. Jong en oud hebben zich goed vermaakt ondanks de regen op zaterdag en zondagmorgen spelletjes gedaan met jong en oud Kinderen zand kasteel bouwen en de ouderen competitie tafeltennis"

Door: Karin de Boer-Warringa

Waardering: 8 / 10
"Een prachtig, rustig gelegen nette accommodatie, van alle gemakken voorzien. Mede daardoor is ons familieweekend, met deelnemers van 19 - 82 jaar, weer een groot succes geworden. De spellen Reuze Scrabble en Yenga vielen goed in de smaak. Centrale ligging t.o.v. het ondernemen van allerlei culturele, sportieve en andere activiteiten in de nabije omgeving. De inzet en back-up van Marcel was top!"

Door: Henca en Gerard Marsman

Waardering: 8 / 10
"Mooie locatie, mooie omgeving, wat moeilijk te vinden voor buitenstaanders. Vanwege kerst waren er extra zaken versierd en er stond een boom, dat verhoogde de sfeer nog verder. Goede communicatie, flexibiel, we konden er eerder in ter voorbereiding, er waren extra glazen en tafels te krijgen. Prettige medewerking. Mooie professionele keuken, kachel in de kamer is ook sfeervol."

Door: Christine Hulst

Waardering: 9 / 10
"Prijs/kwaliteit; dikke voldoende vanwege de kwaliteit die voor ons mn bepaald wordt door ligging en sfeer. De prijs voor een weekend werd echter wel erg hoog gevonden en zou een reden kunnen zijn om een volgende keer niet te kiezen voor de Blokhut. Enkele 'kritische' zussen waren lovens over het 'af' zijn: de plattegrond (hoewel op de kop??), een geplastificeerd documentje hier en daar, de info-map, de plantjes op de tafels etc. Net dat beetje meer zorg, maar met behoud van het , 'basic' karakter dat bij de Blokhut past"

Door: Karlijn van Arkel

Waardering: 8 / 10
"Wij waren op ons jaarlijkse spelletjes weekend met n groep van 28 in de Jorishoeve. Was prima, wat wij erg waardeerden was de open keuken en de bank waar we met zijn allen oppasten. Fijne bedden, functionele badkamers, twee afwasmachines, genoeg bergruimte, super. Enige min puntjes waren dat er niet veel snijmessen waren, de koffie machine wel n upgrade mag hebben en de akoestiek...wat t laatste ook betreft was het beter geweest om ook de andere ruimte erbij te huren voor mensen die even behoefte hadden aan afzondering (spelletjes, huiswerk) maar dan was het wel heel duur geworden."

Door: Alexander van Putten

Waardering: 9 / 10
"Na een fantastich teamuitje vorig jaar in de Blokhut met de pizzaoven (doorslaand succes !), nu in de herhaling met wat nieuwe elementen. Ditmaal de Tundragrill, In combinatie met de vuurschaal bracht dit de oermens bij een collega naar boven !, hij was helemaal in zijn element. En de stoofpot smaakte ook nog eens voortreffelijk !!! Koffie en gebak stond klaar voor de eerste gasten arriveerden. De kachel was al lekker opgestookt. Wij hoefden alleen nog maar voor gastheer te spelen. Onze manager gaf als reactie: Waarom iets veranderen wat goed bevalt, wat mij betreft volgend jaar weer !."

Door: Ilse Cox

Waardering: 8 / 10
"De Wolfskuil ligt middenin een bosrijke omgeving en onze accommodatie (De Repelaer) had een mooi weids uitzicht op het boerenland. De kinderen konden heerlijk vrij om het huis heen spelen en het bos was op een steenworp afstand. We hebben de auto's het hele weekend kunnen laten staan. De benedenverdieping biedt voldoende ruimte (wij waren met 33 personen, waaronder 19 kinderen), je kunt er prima met z'n allen zitten, zowel aan tafel als op de banken. Wij hebben zelf gekookt en dat ging prima in de professionele keuken. Bedden en sanitair waren prima, het is geen luxe in slaap-/badkamer maar zeker prima voor een vriendenweekend. Kortom, een aanrader!"

Door: Joris Rigter

Waardering: 9 / 10
"Het is een geweldige molweek geworden. Iedereen heeft zich goed vermaakt. Op de accommodatie is zeer weinig aan te merken en dat zal ik dan ook niet doen. Ik wil vooral benadrukken hoe gemakkelijk en flexibel jullie zijn. Jullie zijn altijd te benaderen en als jullie kunnen helpen, doen jullie dat zonder aarzelen. Er is altijd een oplossing te vinden. Dat waardeer ik enorm. Bedankt!"

Door: Barry Klaasen Bos

Waardering: 9 / 10
"2de keer te gast op de wolfskuil en het was er weer heerlijk. We hadden 2 huizen gehuurd met bijna 60 volwassenen en kinderen. Alles was goed geregeld en als we iets nodig hadden of iets niet klopte werd het snel opgelost. Wij waren hier voor een (bord) spellenweekend, maar van de prachtige omgeving werd ook genoeg gebruik gemaakt. Even een stukje wandelen, voetballen of frisbeeen op het grasveld, kubben voor het huisje en tot 's avonds laat lekker buiten zitten bij het vuur. Volgend jaar komen we zeker weer terug."

Door: Piet Stehouewer

Waardering: 9 / 10
"Hartelijke ontvangst, erg behulpzaam. Sfeervolle accommodatie, Schoon, netjes, alles heel. Leuke spellen, her dambord is de hele dag gebruikt!!!! Gezellige inrichting en functioneel. Voor kleine kinderen leuke speelplaats, ruim terrein voor de groteren. Mooie stookplaats en terras Super weekend"

Door: Sander Dorst

Waardering: 9 / 10
"Het team van de Wolfskuil is zeer gastvrij. We komen er inmiddels al verschillende jaren in verband met ons schoolkamp (groep 8). De Repelaerhoeve is zeker ook bij slecht weer een comfortabele en ruime accommodatie. Fijn om te merken hoe het team van de Wolfskuil meedenkt. Dit jaar hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de zeskamp te huren en dat is prima bevallen! Ook het feit dat er verschillende spellen kant en klaar worden aangeboden (bijvoorbeeld Stratego) is ideaal."

Door: Alexander van Putten

Waardering: 9 / 10
"Alleen maar positieve reacties gehad en tevreden collega's. De Blokhut was gezellig aangekleed en lekker warm (in tegenstelling tot eerdere accommodaties waar wij personeelsuitjes hebben gehouden) Pizza bakken was echt een succes, collega's die eerder weg moesten zijn speciaal gebleven om deze activiteit nog te kunnen doen. Ook de fotokompastocht in de omgeving werd positief ontvangen. Collega's noemden nog dat ze het helemaal af vonden.....gebak bij aankomst, soep, gluhwein en chocomelk na de wandeltocht en lekker eten als afsluiter. De beheerder was erg flexibel, wijzigingen in de tijdstippen in het programma was geen probleem. Extra vragen werden snel en goed afgehandeld. Kortom...niets dan lof ! "

Door: Bauke Flikkema

Waardering: 8 / 10
"Onze familie houdt al meer dan 20 jaar ieder jaar een familieweekend zodoende hebben we 'vergelijkingsmateriaal'. En de Moglihut is een uitstekende accomodatie, keurig netjes met een mooie ligging in de bossen en voldoende privacy."

Door: Annie van Meulder

Waardering: 9 / 10
"Nadat mijn man en ik een groepskampeerveldje hadden besproken en het weer de week er voor bar slecht was, hebben we de reservering om kunnen zetten in een boeking van de Jorishoeve. Alle lof voor het meedenken daarover en het verrekenen van het al betaalde bedrag. We hebben heerlijke dagen gehad met 5 familieleden uit Canada"

Door: Claudia Paulus

Waardering: 9 / 10
"Wij waren voor de derde keer op de Wolfskuil met onze vriendengroep. Eerst nog op het terrein als natuurkamppeerterrein en 2x op het groepsterrein. Elke keer waren wij zeer tevreden, een hele mooie locatie op een heel mooie plek. Wat wij echt heel erg jammer vinden is dat de groepsgrote vanaf nu naar minimaal 25 personen gaat, daar is onze groep net een beetje te klein voor helaas. Dus dat zou ons enige verbeterpunt zijn, dat jullie kleinere groepen zouden accepteren. Met vriendelijke groet,
"

Door: Trijnie Kingma - Posthuma

Waardering: 9 / 10
"Een fantastisch weekend met de familie gehad. En wat een fijne locatie, heerlijk rustig, en toch niet afgezonderd, van alle gemakken voorzien. Voor jong en oud(er). Zeker voor herhaling vatbaar! En wat smaakte de choco en de Ommerkoek! Graag tot ziens,"

In de omgeving van De Wolfskuil - De Hoeve

De faciliteiten van De Wolfskuil - De Hoeve

Faciliteiten

Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Zelfverzorging
Privé terras

Mindervaliden

4all

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van De Wolfskuil - De Hoeve

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

De Wolfskuil - De Hoeve