Groepsaccommodatie De Wolfskuil - De Jorishoeve, Ommen, Netherlands

Algemene informatie


De Wolfskuil - De Jorishoeve
Wolfskuil 15
7731 AP, Ommen
Slaapplaatsen 28Slaapkamers 14Badkamers 10
Cijfer: 8,9 / 10,0
16 beoordelingen
Groepsaccommodatie_de Wolfskui_de Jorishoeve_28 personen_Overijssel_Salland_Ommen (2).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskui_de Jorishoeve_28 personen_Overijssel_Salland_Ommen (3).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskui_de Jorishoeve_28 personen_Overijssel_Salland_Ommen (4).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskui_de Jorishoeve_28 personen_Overijssel_Salland_Ommen (5).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskui_de Jorishoeve_28 personen_Overijssel_Salland_Ommen (6).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskui_de Jorishoeve_28 personen_Overijssel_Salland_Ommen (7).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskui_de Jorishoeve_28 personen_Overijssel_Salland_Ommen (8).jpg
Groepsaccommodatie_de Wolfskui_de Jorishoeve_28 personen_Overijssel_Salland_Ommen (9).jpg
  • Informatie
  • Impressie
  • Ligging
  • Faciliteiten
  • Reserveren
  • Contact
  • Reviews
  • Brochure

Groepsaccommodatie De Wolfskuil - De Jorishoeve

De modern ingerichte Jorishoeve (12-28 personen) bestaat uit twee gedeelten. U kunt deze kleurrijke ruimtes apart of in zijn geheel huren. De ruimtes zijn verbonden door een hal waar een groot schaakspel op de vloer aanwezig is. De Jorishoeve heeft slaapkamers voor 2 personen, met boxspringbedden. De slaapkamers beneden hebben een eigen badkamer. U heeft een eigen parkeergelegenheid. Voorzieningen van de Joris: 5 douches, 6 toiletten, slaapkamers: 5x2 boven, 1x2 b.g. . Voorzieningen van de Hoeve:5 douches, 7 toiletten, slaapkamers: 7x2 boven, 1x2 b.g.

 

Foto´s van De Wolfskuil - De Jorishoeve

Reviews over De Wolfskuil - De Jorishoeve

Door: Ineke Celeen - Jonker

Waardering: 9 / 10
"Het was weer een heerlijk weekend met de familie. Jong en oud hebben zich goed vermaakt ondanks de regen op zaterdag en zondagmorgen spelletjes gedaan met jong en oud Kinderen zand kasteel bouwen en de ouderen competitie tafeltennis"

Door: Karin de Boer - Warringa

Waardering: 9 / 10
"Een prachtig, rustig gelegen nette accommodatie, van alle gemakken voorzien. Mede daardoor is ons familieweekend, met deelnemers van 19 - 82 jaar, weer een groot succes geworden. De spellen Reuze Scrabble en Yenga vielen goed in de smaak. Centrale ligging t.o.v. het ondernemen van allerlei culturele, sportieve en andere activiteiten in de nabije omgeving. De inzet en back-up van Marcel was top!"

Door: Christine Hulst

Waardering: 9 / 10
"Prijs/kwaliteit; dikke voldoende vanwege de kwaliteit die voor ons mn bepaald wordt door ligging en sfeer. De prijs voor een weekend werd echter wel erg hoog gevonden en zou een reden kunnen zijn om een volgende keer niet te kiezen voor de Blokhut. Enkele 'kritische' zussen waren lovens over het 'af' zijn: de plattegrond (hoewel op de kop??), een geplastificeerd documentje hier en daar, de info-map, de plantjes op de tafels etc. Net dat beetje meer zorg, maar met behoud van het , 'basic' karakter dat bij de Blokhut past"

Door: Alexander van Putten

Waardering: 9 / 10
"Na een fantastich teamuitje vorig jaar in de Blokhut met de pizzaoven (doorslaand succes !), nu in de herhaling met wat nieuwe elementen. Ditmaal de Tundragrill, In combinatie met de vuurschaal bracht dit de oermens bij een collega naar boven !, hij was helemaal in zijn element. En de stoofpot smaakte ook nog eens voortreffelijk !!! Koffie en gebak stond klaar voor de eerste gasten arriveerden. De kachel was al lekker opgestookt. Wij hoefden alleen nog maar voor gastheer te spelen. Onze manager gaf als reactie: Waarom iets veranderen wat goed bevalt, wat mij betreft volgend jaar weer !. "

Door: Ilse Cox

Waardering: 8 / 10
"De Wolfskuil ligt middenin een bosrijke omgeving en onze accommodatie (De Repelaer) had een mooi weids uitzicht op het boerenland. De kinderen konden heerlijk vrij om het huis heen spelen en het bos was op een steenworp afstand. We hebben de auto's het hele weekend kunnen laten staan. De benedenverdieping biedt voldoende ruimte (wij waren met 33 personen, waaronder 19 kinderen), je kunt er prima met z'n allen zitten, zowel aan tafel als op de banken. Wij hebben zelf gekookt en dat ging prima in de professionele keuken. Bedden en sanitair waren prima, het is geen luxe in slaap-/badkamer maar zeker prima voor een vriendenweekend. Kortom, een aanrader!"

Door: Nicoline Bernard

Waardering: 9 / 10
"Wij hebben een mooie tijd gehad 'in' de Wolfskuil. Jullie hebben er alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken. Ik heb zelfs alle ruimte gekregen om een plotselinge werktaak goed uit te kunnen voeren. ik kreeg het vertrouwen en de gelegenheid om gebruik te maken van het kantoor, de computer en de printer. Onze en mijn dank is groot!"

Door: Sander Dorst

Waardering: 9 / 10
"Het team van de Wolfskuil is zeer gastvrij. We komen er inmiddels al verschillende jaren in verband met ons schoolkamp (groep 8). De Repelaerhoeve is zeker ook bij slecht weer een comfortabele en ruime accommodatie. Fijn om te merken hoe het team van de Wolfskuil meedenkt. Dit jaar hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de zeskamp te huren en dat is prima bevallen! Ook het feit dat er verschillende spellen kant en klaar worden aangeboden (bijvoorbeeld Stratego) is ideaal. "

Door: Laurette Haas

Waardering: 9 / 10
"Joris is een zeer goed verzorgde, moderne accommodatie die van alle gemakken is voorzien op een fantastische locatie; je wandelt zo de bossen in. Erg fijn dat alles zo schoon en fris is en dat er zo veel sanitaire voorzieningen zijn. Geen wachtrij voor de douche :-) Medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam."

Door: Karin Mulder

Waardering: 9 / 10
"Echt een super accomodatie; de Jorishoeve. Netjes, alles goed geregeld met keukenuitrusting(mooie grote pannen e.d.), vaatdoeken, keukendoeken, zeepdingen overal, toiletpapier overal. Heel prettig is ook dat je makkelijk kunt overleggen, de eigenaar goed bereikbaar, is welwillend en denkt mee. We zullen de Jorishoeve zeker aanbevelen aan anderen."

Door: Alexander van Putten

Waardering: 9 / 10
"Alleen maar positieve reacties gehad en tevreden collega's. De Blokhut was gezellig aangekleed en lekker warm (in tegenstelling tot eerdere accommodaties waar wij personeelsuitjes hebben gehouden) Pizza bakken was echt een succes, collega's die eerder weg moesten zijn speciaal gebleven om deze activiteit nog te kunnen doen. Ook de fotokompastocht in de omgeving werd positief ontvangen. Collega's noemden nog dat ze het helemaal af vonden.....gebak bij aankomst, soep, gluhwein en chocomelk na de wandeltocht en lekker eten als afsluiter. De beheerder was erg flexibel, wijzigingen in de tijdstippen in het programma was geen probleem. Extra vragen werden snel en goed afgehandeld. Kortom...niets dan lof ! "

Door: Dirk Jan Dirkmaat

Waardering: 9 / 10
"We hebben als ouders en kinderen/kleinkinderen een geweldig weekend bij u gehad. Ook de ontvangst en het meteen melden dat we wel tot en met maandagavond van de bungalow gebruik mochten maken heeft het goed gedaan. We willen zeker terug komen. Ook de avonden bij de vuurschaal waren om niet te vergeten."

Door: Annie van de Meulder

Waardering: 9 / 10
"Nadat mijn man en ik een groepskampeerveldje hadden besproken en het weer de week er voor bar slecht was, hebben we de reservering om kunnen zetten in een boeking van de Jorishoeve. Alle lof voor het meedenken daarover en het verrekenen van het al betaalde bedrag. We hebben heerlijke dagen gehad met 5 familieleden uit Canada"

Door: Claudia Paulus

Waardering: 9 / 10
"Wij waren voor de derde keer op de Wolfskuil met onze vriendengroep. Eerst nog op het terrein als natuurkamppeerterrein en 2x op het groepsterrein. Elke keer waren wij zeer tevreden, een hele mooie locatie op een heel mooie plek. Wat wij echt heel erg jammer vinden is dat de groepsgrote vanaf nu naar minimaal 25 personen gaat, daar is onze groep net een beetje te klein voor helaas. Dus dat zou ons enige verbeterpunt zijn, dat jullie kleinere groepen zouden accepteren. Met vriendelijke groet,"

Door: Gert Nijmeijer

Waardering: 9 / 10
"We hebben een heel goed verblijf gehad. De afspraken waren duidelijk, de contacten met de beheerder(s) waren relaxt en er werd meegedacht. Daarnaast was de accommodatie sfeervol, schoon en mooi ruim voor het aantal van 45 personen. Kortom: wij komen graag terug"

Door: Hans Kersten

Waardering: 9 / 10
"Wij hebben een heerlijk weekend gehad in de Repelaerhoeve. Een top accommodatie met een zeer complete en sfeervolle inrichting op een perfecte locatie. We zijn elke keer zeer vriendelijk en open ontvangen. Jullie verdienen zeker een 10+."

Door: Trijnie Kingma - Posthuma

Waardering: 9 / 10
"Een fantastisch weekend met de familie gehad. En wat een fijne locatie, heerlijk rustig, en toch niet afgezonderd, van alle gemakken voorzien. Voor jong en oud(er). Zeker voor herhaling vatbaar! En wat smaakte de choco en de Ommerkoek! Graag tot ziens, "

In de omgeving van De Wolfskuil - De Jorishoeve

De faciliteiten van De Wolfskuil - De Jorishoeve

Faciliteiten

Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Speeltuin
Sport- en spelactiviteiten
Zelfverzorging
Privé terras

Mindervaliden

4all

Ligging

Nabij (overdekt) zwembad
Nabij openbaar vervoer
Nabij stad/dorp (< 3km)
Nabij water (< 3km)

Verzorging

Zelfverzorging

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van De Wolfskuil - De Jorishoeve

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

De Wolfskuil - De Jorishoeve