Groepsaccommodatie De Heidebloem - De Heideheuvel, Schaijk, Netherlands

Algemene informatie


De Heidebloem - De Heideheuvel
Noordhoekstraat 5
5374 SC, Schaijk
Slaapplaatsen 30Slaapkamers 8Badkamers 6
Cijfer: 9,1 / 10,0
13 beoordelingen
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (1).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (10).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (11).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (12).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (13).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (14).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (15).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (16).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (17).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (18).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (19).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (2).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (3).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (4).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (5).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (6).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (7).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (8).jpg
Groepsaccommodatie_de Heidebloem_Heideheuvel_30 personen_NoordBrabant_Schaijk (9).jpg
  • Informatie
  • Impressie
  • Ligging
  • Aanvraag
  • Contact
  • Reviews
  • Brochure

Groepsaccommodatie De Heidebloem - De Heideheuvel

De Heideheuvel is een luxe accommodatie die de mogelijkheid biedt tot het verblijf van 30 personen. Er zijn 7 slaapkamers van 4 personen en 1 slaapkamer voor 2 personen welke ook geschikt is voor mindervalide gasten. Alle kamers zijn voorzien van een vaste wastafel.

Er is een goed uitgeruste keuken met een 6-pits gasstel, grote koelkast, diepvries, afwasmachine, oven en diverse andere keukenapparaten.

De Heideheuvel beschikt over een knusse huiskamer met voldoende zitgelegenheid. U heeft de beschikking over Wifi, Flatscreen, DVD, CD, audio. Het geheel is ruim en luxe van aard.

Er zijn twee badkamers (dames en heren) met ieder drie douches en vier wastafels. Totaal zijn er vijf toiletten.

Daarnaast is er een aparte badkamer voor mindervalide gasten. De Heideheuvel is gelijkvloers en voorzien van plavuizen met vloerverwarming.
Verder heeft de Heideheuvel een eigen terras met terrasmeubilair.

Uiteraard is het gebruik van onze faciliteiten voor gasten van de accommodatie geheel gratis.

Het corona virus zorgt voor een onzekere tijd. Zoek je als gezin/huishouden even een andere plek dan thuis waar je tot rust kunt komen?  Dit is mogelijk bij de Heidebloem. Neem voor meer informatie en de tarieven rechtstreeks contact op met de accommodatie via heidebloem@stergroep.nl of 0486-477750.

Foto´s van De Heidebloem - De Heideheuvel

Reviews over De Heidebloem - De Heideheuvel

Door: Esther

Waardering: 9 / 10
"Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaresse, die altijd bereid was te helpen. Mooi groot huis, van alle gemakken voorzien, ook de keuken. Fijn dat de speeltuin direct naast het huis is. Accommodatie is heel schoon en gezellig. Patat en snacks besteld bij de snackbar op het park werden in het huis bezorgd, super!"

Door: Jan Konings

Waardering: 10 / 10
"Het groepsverblijf is fantastisch. Echt voldoende ruimte, sfeervol ingericht. Kwalitatieve apparatuur. Wat vooral ook prettig is, is dat je ruim kan zitten, aan tafel, 'gemakkelijk' of buiten. Ook de WiFi werkt uitstekend. Afspraken met de beheerder werden punctueel nagekomen. Het was een prima verblijf!"

Door: Marja

Waardering: 10 / 10
"Een TOP weekeind gehad met 24 personen, heel gezellige locatie en de kamers zijn prachtig, zeer goede bedden en perfect schoon, menig hotel kan hier een voorbeeld aan nemen!De woon -eetkamer was heel gezellig aangekleed met overal kaarsjes, kortom, het was super, iedereen wil dat wij nogmaals hier naar terug gaan. Ook heel fijn was de krachtstroom, zodat wij 5 grillplaten tegelijk konden gebruiken."

Door: Ad van de Laar

Waardering: 9 / 10
"We hebben een superweekend gehad, alles was netjes, geen gedonder en geen gezeur. Bos erg dichtbij en mooie omgeving. Tennisbanen en zwembad, alsook de tafeltennistafels zijn druk gebruikt. Eten (bbq) was goed verzorgd, ruim voldoende vlees, groenten wat aan de magere kant (qua hoeveelheid."

Door: Miranda Soors

Waardering: 9 / 10
"Wat hebben wij een geweldig weekend gehad in de Heideheuvel. Helemaal top!!! De accommodatie was netjes, schoon, praktisch ingedeeld en de bedden waren ook prima. Al met al een echte aanrader en we zijn er over aan het denken om volgens jaar weer terug te komen."

Door: R van Otterloo

Waardering: 9 / 10
"Sinds 1995 houden wij eenmaal jaarlijks een familieweekend (25-34pers). Door de jaren hebben wij in NL talloze accommodaties gehad: verblijfsgebouw 'De Heideheuvel' was zonder meer de mooiste, schoonste accommodaties ooit (en lekker ruim). Keivriendelijke mensen. Ook de omgeving is keileuk: gevarieerd landschap, knusse dorpjes; om te wandelen en te fietsen. Over de kwaliteit van het eten hebben we geen mening, daar we geen buffet ozid hebben besteld; de patat uit de 'friettent' op het park was lekker. Voor herhaling vatbaar."

Door: Anja Messemaker

Waardering: 8 / 10
"Heerlijk weekend met kinderen en volwassenen. Kinderen vermaakten zich prima op speelterreintje waar ze ook konden tafeltennissen. Voor ons huis genoeg ruimte tussen de slaapgelegenheden om te bbq en te badmintonnen, jeu de boules etc. Binnen gezellig ingericht met degelijk meubilair. Keuken ook prima ingericht met oven ,magnetron,vaatwasser, grote koelkast en apart staande vriezerkast.Gewoon een aanrader en ook prijs kwaliteit TOP!! "

Door: Wim van Vugt

Waardering: 9 / 10
"Fijn weekend gehad voor groot en klein ieder wat wils. Mooie ruimtes slaapzalen leefgedeelte en uiteraard de vloerverwarming."

Door: Ron den Dulk

Waardering: 9 / 10
"Wij zijn voor de vierde keer naar de heidebloem, in het huis heideheuvel. Met de groep van 14 volwassen en 16 kinderen hebben we een top weekend gehad. De speeltuin, het sportveld en het bos geven ons de gelegenheid met vrienden te genieten van een jaarlijks onvergetelijk weekend!!"

Door: Leon Roessen

Waardering: 9 / 10
"Afgelopen weekend verbleven in de Heidebloem, en ik moet zeggen het ziet er allemaal spik en span uit, erg mooi en rustig, zeker GEEN last van naaste buren, geweldig aardige mensen, kan niet anders zeggen dat we uitermate tevreden zijn, zowel over ontvangst, eten en de gastvrijheid."

Door: Janny Bongers

Waardering: 9 / 10
"Prima brandschone accommodatie, geweldig goed verzorgd, uitstekende catering en aardige uitbaters. Goed om te onthouden."

Door: Ria Steenhorst

Waardering: 10 / 10
"Vriendelijke ontvangst, vriendelijk telefonisch te woord gestaan bij informatie. Accommodatie zeer geschikt voor zakelijk doeleinden doordat iedere kamer een eigen badkamer heeft. Dus dat je geen collega's op de gang tegenkomt als je naar de douche/toilet gaat. Uiteindelijk zijn we geen familitie/vrienden (we kunnen wel heel goed met elkaar opschiete hoor)"

Door: Lieke van Genuchten

Waardering: 8 / 10
"Fijne plek om met meerdere gezinnen en dus met veel kinderen te verblijven. We komen hier nu al 5 opeenvolgende jaren. De kinderen (en volwassenen) van onze groep vermaken zich al voetballend op het sportveldje of hutten bouwend in het bos. Ook bij slecht weer voldoende ruimte om te gaan knutselen of verstoppertje te spelen. Groot voordeel dat elk gezin een eigen kamer heeft en dat het buitenterrein overzichtelijk is voor de kinderen."

In de omgeving van De Heidebloem - De Heideheuvel

Stadscentrum3 kmMeer3 km

De faciliteiten van De Heidebloem - De Heideheuvel

Faciliteiten

Mindervaliden

Ligging

Verzorging

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van De Heidebloem - De Heideheuvel

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

De Heidebloem - De Heideheuvel