Groepsaccommodatie Vliersche Veld, Neede, Netherlands

Algemene informatie


Vliersche Veld
Kieftendijk 15
7161 RL, Neede
Slaapplaatsen 24Slaapkamers 12Badkamers 12
Vlierscheveld (accommodatie avond)
Terras met picknickbanken - groepsaccommodatie Vliersche Veld in Neede (Achterhoek, Gelderland)
Vlierscheveld (keuken vooraanzicht)
Vlierscheveld (dineren)
Vlierscheveld (open keuken)
Woonkamer - Vliersche Veld
Vlierscheveld (bedden)
Badkamer Mindervalide - Vliersche Veld
Vlierscheveld (bedden)
Vlierscheveld (overdekt terras)
Vlierscheveld (terras 2)
Speelruimte accommodatie - Vliersche Veld
Vlierscheveld (hottub+buitendouche)
Vlierscheveld (ligbedden+hottub)
Groepsaccommodatie bij nacht - Vliersche Veld
Hottub - Vliersche Veld
Vlierscheveld (groepsaccomodatie)
Vlierscheveld (volleybalveld 2)
Beachveld - Vliersche Veld Groepsaccommodaties
Vlierscheveld (laadpaal)
Terrein - Vliersche Veld
Vlierscheveld (voetbal)
Vuurplek - Vliersche Veld
Vlierscheveld (kampvuur)
Omgeving - groepsaccommodatie Vliersche Veld in Neede (Achterhoek, Gelderland)
Vlierscheveld (natuur)
Vlierscheveld (Wandelen)
Plattegrond - Vliersche Veld groepsaccommodatie in Neede, Achterhoek, Gelderland
Reeën op eigen terrein Vliersche Veld Groepsaccommodaties Neede, Gelderland
  • Informatie
  • Impressie
  • Ligging
  • Faciliteiten
  • Aanvraag
  • Contact
  • Brochure

Groepsaccommodatie Vliersche Veld

Vliersche Veld Groepsaccommodaties ligt verscholen in een prachtige bosrijke omgeving in de Achterhoek, aan de rand van Neede en de provincie Gelderland en Overijssel. Deze luxe groepsaccommodatie voor 24 personen en heeft 12 ruime slaapkamers mét badkamer en suite.

12 slaapkamers 12 badkamers

Elke slaapkamer heeft comfortabele boxspringbedden, veel privacy en een badkamer en suite. De badkamers zijn modern ingericht en uitgerust met een regendouche, een wastafel en 8 badkamers hebben een eigen toilet. Ook zijn er slaapkamers ingericht voor mindervalide. De gehele vakantiewoning is geheel gelijkvloers, CO2 neutraal gebouwd in 2020. De woning wordt verwarmd en koel gehouden door zonnepalen, headpipes en aardwarmte. Hiermee creëer je een contante koele temperatuur in de zomer en een heerlijke warme aangename temperatuur in de winter.

De ruime opzet, de moderne inrichting en de 12 2-persoons slaapkamers met eigen badkamer maakt deze groepsaccommodatie een ideale vakantieplek voor elke groep.

Ruime living met open keuken en kookeiland

Naast de comfortabele slaapkamers, beschikt de luxe groepsaccommodatie ook over een ruime living met grote open keuken. De woonkamer is ruim van opzet, modern ingericht met grote lange tafels en comfortabele stoelen, waaraan heerlijk gedineerd kan worden. Twee smart-televisies (die ook als beamer gebruikt kunnen worden), de heerlijke loungehoek en de huiselijke sfeer in de accommodatie, zorgen voor een gezellige sfeer.

De keuken is volledig uitgerust met de modernste apparatuur, waaronder een kookeiland, (dubbele) inductie kookplaten, vaatwassers, koelkasten en combi-ovens. Hierdoor kunnen de gasten heerlijk (samen) uitgebreid koken en van elkaars gezelschap genieten.

Binnen faciliteiten

Eén van de pluspunten van deze accommodatie is dat er zowel binnen als buiten vele faciliteiten zijn. Aan de woonkamer zit een knusse speelruimte voor kinderen van 0 -6 jaar. Er is een speelkeukentje, een knutsel tafel, een speelkleed en allerlei speelgoed om de allerkleinsten te vermaken. In deze speelruimte bevindt zich ook een 2e televisie, een PS4, een spelletjeskast met allerlei familiespellen en een heerlijke plek om even te relaxen of een boek te lezen.

Naast deze knusse speelruimte voor de kleinere gasten, is er ook een grote speelruimte in de accommodatie, waar iedereen vanaf 6 jaar zich heerlijk kan vermaken met darten, sjoelen, air hockeyen of met de voetbaltafel. Plezier verzekert!

Buiten faciliteiten

De luxe groepsaccommodatie biedt ook tal van buitenvoorzieningen, waaronder een hottub, een buitendouche, ligbedden, een vuurplaats, een beach volleybal- en voetbalveld, een trapveldje, een wilgenhut, een jeu de boulesbaan en een glijbaan. En vergeet vooral niet het 8 hectare grote natuurterrein met haar prachtige heideveld, waterpartijen en bos waar heerlijk gewandeld kan worden.

De hottub biedt een ontspannende en verkwikkende ervaring voor de gasten, doordat zij op een knusse plek, beschut tussen het groen staat. De buitendouche en de ligbedden zijn een extra aanvulling op de hottub. De dag samen afsluiten bij de vuurplaats, marshmallows roosteren en genieten van het prachtige uitzicht en een sterrenhemel maken uw vakantie helemaal compleet.

Extra s

Om het vakantieverblijf voor gasten helemaal compleet te maken, biedt Vliersche Veld diverse extra’s aan zoals: broodjesservice, catering, barbecue, huur pizza-oven, huur E-choppers, (elektrische) fiets- en mountainbikeverhuur, maar ook de boodschappen laten bezorgen bij de accommodatie is een mogelijkheid.

Gratis parkeermogelijkheden

Naast de ruime (gratis) parkeermogelijkheden hoeven gasten zich ook geen zorgen te maken waar zij hun elektrische of hybride voertuig kunnen opladen. Er zijn namelijk 2 laadstations aanwezig op de grote parkeerplaats. Ideaal voor gasten die milieubewust en duurzaam willen reizen.

Reviews over Vliersche Veld

In de omgeving van Vliersche Veld

De faciliteiten van Vliersche Veld

Faciliteiten

Kamer met eigen douche
Kamer met eigen toilet
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Privé terras
Rolstoel toegankelijk
Rolstoelen
Hottub

Verzorging

Zelfverzorging
Volledige verzorging

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van Vliersche Veld

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

Vliersche Veld