0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

GROEPEN

Jaarlijks, maandelijks en dagelijks bezoeken er diverse groepen de unieke groepsaccommodaties van SterGroep. Kleine groepen van 10 personen, middelgrote groepen van 20,30 of 40 en grote groepen van 50 personen komen en gaan. Vriendengroepen met een leeftijdsverschil van een paar jaar en familiegroepen waarbij er een leeftijdsverschil van 80 jaar is bezoeken groepsaccommodaties. De accommodatiehouders verwelkomen wekelijks nieuwe groepen en nieuwe gezichten. Om elke groep een geweldige tijd te bezorgen zorgt de SterGroep groepsaccommodaties dat iedereen gastvrij wordt behandeld en dat de voorzieningen/faciliteiten goed aansluiten op de desbetreffende groep.

Familiegroepen, vriendengroepen, vriendinnengroepen, gemengde vriendengroepen, zakelijke groepen (teambuilding, training, vergadering), zorggroepen, groepen met een muziek of sport evenement, bruiloften, scholen/studenten, verjaardag of vrijgezellenfeestjes, filosofische groepen (bezinning) of LAN groepen zijn allemaal welkom bij SterGroep! Hieronder wordt bij elke soort groep verteld wat voor soort groepsaccommodaties SterGroep aanbiedt om allerlei groepen een onvergetelijke tijd te bieden.

FAMILIEGROEPEN

De grootste groepen die SterGroep bezoeken zijn familie- en vriendengroepen. Deze groepen gaan vaak een weekend of midweek erop uit voor de gezelligheid of omdat opa en oma 40 jaar zijn getrouwd, om een verjaardag te vieren, tijdens Kerst of Pasen of omdat het kan. Bij familiegroepen is het van groot belang om er voor te zorgen dat jong en oud een prettig verblijf heeft met de juiste faciliteiten/bezigheden. De SterGroep groepsaccommodaties doen er alles aan om uw wensen tegemoet te komen. Bekijk en kies hier een geschikte groepsaccommodatie bij één van onze toplocaties.

VRIENDENGROEPEN

Oude vrienden van de middelbare school, vrienden van de voetbal, vrienden die je al je hele leven kent maar al een tijdje niet hebt gezien. Er is altijd wel een gelegenheid om samen een gezellig weekend tegemoet te gaan in een SterGroep groepsaccommodatie. Onderneem overdag gave activiteiten en drink ’s avonds een biertje onder het genot van een barbecue. Ga voor een ‘sportief weekend’, een ‘shooter weekend’, ga ‘oldschool genieten’ of bepaal wie ‘the fittest’ is. Bekijk hier voor onze speciale arrangementen voor vriendengroepen.

VRIENDINNENGROEPEN

Lekker even ertussen uit met je vriendinnen? Samen bijkletsen, uitrusten en genieten van een verblijf bij een groepsaccommodatie van SterGroep. In het stressvolle bestaan van een moeder, vrouw, dochter en vriendin is het belangrijk om af en toe samen even helemaal tot jezelf te komen. De speciale arrangementen voor vriendinnen/vrouwenweekenden bieden de mogelijkheid om te kiezen uit leuke, ontspannende en gezellige activiteiten. Verken Twente op je scooter, ga een dagje naar de sauna, doe een fotoshoot met vriendinnen of leer hoe je graffiti moet spuiten tijdens een workshop. Leer elkaar echt kennen tijdens een weekend waarin je moet ontdekken wie van je vriendinnen de mol is… Ook kun je met je vriendinnen even helemaal ‘zen’ worden of je hoofd leeg maken tijdens een weekend ‘Mindfullnes’. Hier leer je om te gaan met de dagelijkse stress. Bekijk hier onze speciale arrangementen voor een leuk weekendje weg met vriendinnen.

ZAKELIJKE GROEPEN

Eropuit met vrienden of familie is leuk, maar een weekend ‘teambuilding’, ‘training’ of een ‘vergadering’ op een unieke en bijzondere locatie is serious business. Zorg ervoor dat medewerkers elkaars kwaliteiten meer gaan zien, creëer een groepsgevoel, vergader om tot oplossingen te komen of verbeter de vaardigheden van je medewerkers tijdens een training. Wat is er leuker en ontspannender om het kantoor te verruilen voor een mooie, unieke locatie waar je met frisse inzichten en een andere insteek een stap vooruit zet als bedrijf!

Als je wilt dat je collega’s/werknemers voor elkaar door het vuur gaan en een groepsgevoel opbouwen om ‘u’ tegen te zeggen kies dan een van de volgende arrangementen uit: ‘Sportief weekendje met collega’s’, ‘Strijd der titanen’, ‘Bushtrial’, ‘Stel zelf je teambuilding uitje samen’. Bekijk hier onze actieve teamuitjes met collega’s, die uiterst geschikt zijn voor teambuilding!
Bij de vergaderarrangementen wordt uw groep voorzien van een mooie zaal, goed eten en alle benodigdheden om een productieve vergadering te hebben. In de arrangementen zijn activiteiten opgenomen die afleiding bieden. Bekijk onze vergaderarrangementen om meer te weten te komen over de prachtige vergaderruimtes voor vergadergroepen.

ZORGGROEPEN

SterGroep vindt het belangrijk dat iedereen kan genieten van een prettig verblijf bij één van de 23 groepsaccommodaties in Nederland. Daarom heeft SterGroep aangepaste groepsaccommodaties geselecteerd die het verblijf voor mindervaliden, verstandelijk gehandicapten of ouderen zo prettig mogelijk maken. De accommodatiehouders zullen de groepen gastvrij ontvangen en begeleiden tijdens het verblijf. Bekijk hier de speciaal geselecteerde aangepaste groepsaccommodaties.

MUZIEK/SPORT EVENEMENT

De groepsaccommodaties van SterGroep kenmerken zich door een mooie ligging, goede faciliteiten en voorzieningen. Als u met uw groep een muziek evenement of met uw sportclub/vereniging erop uit wilt dat zijn de groepsaccommodaties van SterGroep meer dan geschikt. Bekijk hier ons aanbod aan groepsaccommodaties en zoek de meest geschikte locatie voor uw evenement uit.

BRUILOFTEN

Je bruiloft moet de meest bijzondere dag uit je leven zijn. Een groot feest op een unieke locatie met de mensen die het dichtst bij je staan kan natuurlijk niet missen. SterGroep heeft zeer geschikte groepsaccommodaties waarbij het bij enkele zelfs mogelijk is om een geheel verzorgde catering te regelen. Zo is landgoed de Berckt uitermate geschikt voor een grootschalig evenement als een bruiloft. Bekijk en kies hier een speciaal geselecteerde groepsaccommodaties voor bruiloften.

SCHOLEN/STUDENTEN

Een studentenfuif of een schooluitje is pas leuk als je een tijdje echt weg bent. Trek een weekend, midweek of week intensief met elkaar op, geniet van hapjes en drankjes en vier een feestje op één van onze unieke accommodaties. Of je nou met een kleine of grote groep een studentenfuif of een schooluitje organiseert SterGroep heeft altijd wel een passende oplossing. Check hier onze toplocaties voor meer informatie.

VERJAARDAG/VRIJGEZELLENFEEST

Heb je een mooie leeftijd bereikt of ga je binnenkort in het huwelijksbootje stappen? Reden genoeg voor een uitstapje met een groep mensen waar je goed mee kan opschieten en die wel zin hebben in een lekker weekendje weg. Vier je verjaardag of vrijgezellenfeest met een groep mensen die belangrijk voor je zijn. Bekijk hier onze groepsaccommodaties voor kleine groepen (8 t/m 24 personen)

FILOSOFISCHE GROEPEN (BEZINNING)

Zoals al eerder kun je met je vriendinnen even helemaal ‘zen’ worden of je hoofd leeg maken tijdens een weekend ‘Mindfulness ’. Hier leer je om te gaan met de dagelijkse stress. Maar ook is het mogelijk om meer na te gaan denken over hoe je in het leven staat, samen na te denken over levensvragen en een mooie en inspirerende tijd te hebben met elkaar. Diepzinnige gesprekken aan het kampvuur afwisselend met inspirerende sprekers maakt het mogelijk om te groeien als persoon. SterGroep biedt diverse groepsaccommodaties die geschikt zijn voor filosofische groepen. Bij toplocaties en groepsaccommodaties met wellness vindt je uitstekende accommodaties om heen te gaan met filosofische groepen.

LAN GROEPEN

Wil jij altijd al een weekendje weg met je clanleden, ‘familie’ of gaminggroep? Dan kan dat bij Stergroep! Wij bieden accommodaties aan met de snelste internet (Mbit/s), een ruime zaal met genoeg plaats voor pc’s, projectors, tafels en stoelen. Daarnaast is er genoeg ruimte om naast het gamen te genieten van lekker eten en drinken en een warm bed. De communicatie zal een weekend niet verlopen via chatforums/apps. In plaats daarvan overleg je real life met elkaar de strategieën en facetten van je favoriete game. Zonder twijfel zul je dus een weekend kunnen werken aan het groepsgevoel en het verbeteren van game skills. De groepsaccommodaties zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken en benodigde faciliteiten voorzien om er een fantastisch weekend van te maken.